Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van rá esély hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van rá esély hogy egyszer a fia és én kerüljünk az első helyre? Párom túl anyás. Elegem van.

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk egy pár.

28/N,31/F.

Van egy 26 hónapos fiúnk.

Már 4 hónapos terhes voltam mikor végre összebútoroztunk.

Nem a baba miatt,hanem mert akkora sikerült lakáshoz jutnunk.

Albérletbe soha nem akartunk menni,de a szülőkhöz sem.

Igy vártunk, aztán mikor már megszereztük a lakást úgy gondoltuk nem várunk tovább a gyerekvállalással hisz már jól ismerjük egymást és együtt tervezzük a jövőt.

Na de itt már meg is érkeztek a problémák.

Ugyanis a szülei kapcsolata "hírtelen" válságba került,amikor kiderült hogy a párom költözik.

Anyukája többé nemtudott normális életet élni a férjével,szinte ölték egymást.

Előzmény :

Az anyját 7 éve műtötték gyomorrákkal.

3 hónapot töltött a kórházban 3 félresikerült műtét miatt.

Már lemondtak róla,de szerencséje volt mert egy új eljárással sikerült megmenteni.

Mikor hazament más ember lett.

A férje is megváltozott.

Már nem házasokként éltek,de elvoltak egymás mellett.

Párom innentől kezdve nagyon anyás lett,persze ez érthető valahol.

Az a baj hogy az anyja ezt jól ki is használta.

Alapból az a fajta nő aki sosem lesz képes levállni a gyerekeiről.

Van még 2 másik fia.

Ráadásul betegesen tapad az unokákra.

Az idősebbik fiának a gyerekét teljesen kisajátította.

Kb mintha ő szülte volna.

Aztán megromlott a fia párkapcsolata.

A gyereket elvitte a menye kb akkor amikor ő kijött a kórházból.

Másik megyében élnek már.

Na ő bíróság, fia fejét teletömte stb.

Aztán kiderült hogy én babát várok és a párommal összeköltözünk.

Na ekkor volt az hogy ő hirtelenjében már nem akart egy levegőt szívni a férjével.

Párom bepróbálkozott nálam,hogy esetleg jöhetne e velünk az anyja.

Na én ezt kategorikusan elutasítottam.

Nem volt rossz vele a kapcsolatom,de nekem van egy olyan dilim miszerint szülőkkel nem szabad egy párocskának együtt élni,mert annak jóvége nem lesz.

Pláne anyóssal!

Igazam is lett.

Már terhesség alatt voltak olyan megnyílvánulásai amik nagyon kiakasztottak.

Ráadásul tapadt rám.

Idegesített nagyon.

Aztán megszületett a fiam. Onnantól kezdve erőszakosan osztogatta volna a tanácsait,de én nem kértem belőle.

Párommal megindultak a viták kettőnk között.

Aztán kiderült hogy az anyja mindennek elhord a hátam mögött,mert én nem kérek a segítségéből.

Nagyon felháborodtam.

Elmondtam mindent a páromnak,de ő csak védte az anyját.

Durva dolgokat mondott a hátam mögött.

Ekkor volt 4 hónapos a fiam.

Majdnem szétmentünk a párommal az anyja miatt.

Persze mindent tagadott a nő.

Miután rájött hogy jobb neki ha meghúzza magát,elkezde nyalni a s@ggem.

Én már nem bíztam benne,mai napig ki nem állhatom, mert nagyon kétszínű.

Egyik mennyit sem szereti,mindenki r@b@nc csak ő tökéletes.

A fiai előtt egy szentnek mutatja magát.

Azóta is megy a harc a férjével, el is váltak,de egy lakásban kell élniük.

A fiait lelki terrorban tartja.

Folyton menniük kell őt védelmezni, holott direkt csinálja a problémákat az apjukkal.

Nagyszája van,mert úgy gondolja hogy majd a fiai mindig megvédik.

Folyton rohannia kell a páromnak, mert áll a bál.

Ha én szólok ezért valamit a páromnak,rögtön leordít.

Meg én ne foglalkozzak mindig az ő anyjával.

De bizony foglalkozok vele,mert a páromnak miatta nincs türelme a gyerekhez és hozzám.

Rajtunk vezeti le a feszültséget, folyton feszült.

Igazából hiába vagyunk neki mi,akkor is az anyja az első mindenben.

Én ezt sokszor a fejéhez vágtam már.

Rengeteget veszekszünk miatta.

Tönkreteszi a családi életünket,mert folyton rajta rágódik a párom.

A testvérei is tőle várják a megoldást.

Most is épp az anyjánál alszik,mert délután fesztiváloztak a szülei és az anyja bedilizett.

Sodrófával várja haza a részeg volt férjét.

Szinte hetente jár hozzájuk a rendőrség, annyira nembírnak magukkal.

Felhívott hogy kibirnék e egyetlen éjszakát az anyjával,mert a másik két tesó nemtudja most fogadni,de ő nem meri ott hagyni,mert fél hogy baj lesz.

Én nemet mondtam, mert tudom hogy utána megszaporodnának ezek az alkalmak és én még a látványától is rosszúl vagyok nem hogy még többször itt aludjon nálunk.

Igy ő azt mondta hogy jó akkor ott marad.

Én meg kettesben itthon a gyerekkel.

Szerintem ez is csak azt mutatja hogy az őrült anyja a fontosabb neki.

Nem rosszindulból írom hogy őrült,hanem mert tényleg valami nem stimmel nála agyilag és ezt a fiai is tudják csak sajnálják.

Eléggé közveszélyes tudna lenni szerintem.

Vannak és voltak márcolyan megnyílvánulásai,tettei hogy csak lestem és azt gondoltam ez tuti megzakkant.

A lényeg hogy elegem van a családjából.

Elegem van abból hogy mi csak a második helyen vagyunk az életében.

Elegem van abból hogy én iszom a levét az anyjáék viharos életének.

Elegem van abból hogy az anyja érzelmileg zsarolja a páromat.

Már a napokban kiosztottam az egyik sógoromat és már nagyon érik egy ilyen az anyjának is.

Lassan börtönbe juttatja a saját fiát (páromat),mert annyira az apja ellen hangolta már.

Félek hogy képes megütni az apját,ha elborúl az agya.

Ez a nő provokálja a volt férjét,mert úgy van vele hogy az úgyis fél a fiától.

Pont igy érte el a múlthéten hogy végül a párom apja megütötte már idegében.

Az az ember is megéri a pénzét,de a felesége 100x rosszabb.

Úgy érzem ez már örökre igy marad.

Hogy az anyja sosem válik le róla és mindig lesz valami amivel magára irányíthatja a figyelmet.

Utálom azt a családot.

Mind kétszínűek.

Sajnos amíg együtt jártunk nem láttam bele ennyire a dolgokba.

Akkor még nem gondoltam volna hogy valaha utálni fogom őket.

A páromat szeretem, de ez nekem sok.

Sosem lesz nyugodt, normális életünk,mert nem képes külön választani az anyját tőlünk.

Ő legszivesebben ideköltöztetné,csakhogy az anyját boldoggá tegye.

Hisz mint írtam az anyja betegesen tapad a fiamra is,amitől én frászt kapok.

Az anyja a mindene.

Komolyan mondom. :(

2017. jún. 27. 23:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
8 évig együtt, randizgatás, de előbb jött a baba, mint az összeköltözés? Hogy lehet ilyen butaságot csinálni? Ráadásul tervezett baba, úgyhogy együtt sem életetek? Arra nem gondoltál, hogy így tuti lesznek olyan meglepetések, amire nem számítasz? Lesznek olyan gondok amik elő jönnek? Na de ezen már nem lehet változtatni. Amúgy van egy olyan érzésem, hogy túl reagálod.Tipikusan ha nincs gond gerjeszted és az anyós alapból utálni kell. Ok, hogy Ti már egy család vagytok, de attól még a szülei is a családja, felelősséggel tartozik oda is. Ebből az írásodból nekem úgy tűnik, hogy Te akarod érzelmileg zsarolni. Ha balhéznak a szülei és a testi-épségét félti az anyjának, akkor valahol érthető, hogy néha ott alszik, inkább, mint valami baj legyen. 6 évig nem életetek együtt, nem volt fontos, hogy melletted aludjon akkor és most kiakadsz, hogy néha otthon alszik mikor baj van? Légy már felnőtt.
2017. jún. 28. 08:35
 12/23 anonim ***** válasza:
A férjed amúgy fura, én kidobnám. De nem gondolom, hogy az anyós a gond. Saját maga a férjed a gond.
2017. jún. 28. 08:40
 13/23 A kérdező kommentje:

Bocs,de nekem nem az a problémám hogy néha ott alszik az anyja védelme miatt.

Az itt a gond,hogy akkor ezzel az erővel akár oda is költözhetne, mert az anyja nap mint nap produkálja magát.

Ide is épp ezért nem engedtem tegnap,mert akkor rendszeressé válna a dolog.

Nem szándékozom együtt élni vele.

Hiszen írtam hogy a másik két fiútestvér a páromra vár.

Nem értem miért az én páromnak kell folyton ugrálni mikor a tesóinak egyszerűbb lenne, mert nekik nincs gyerek.

Vagyis az egyiknek van,de messze lakik tőle,nem ő neveli.

Nálam nem volt alap hogy az anyóst utálni kell.

Anno én még segítettem is neki sokat,főleg míg kórházban volt.

Akkor mutatta ki a fogafehérjét,amikor terhes lettem.

Onnantól kezdve már minden voltam csak jó nem,mert nem az ő számára szültem gyereket.

2017. jún. 28. 09:47
 14/23 anonim ***** válasza:
Én akkor is azt mondom a férjeddel van a gond, az sokkal nagyobb probléma, hogy nincs a gyerekkel, nem játszik vele, munka után ok beugrik az anyjához, de nem siet haza, hogy pl még lemenjetek játszótérre. Nem akar ott lenne a fürdetésnél. Az teljesen furcsa, hogy nem fürdet. A legtöbb apuka úgy várja, hogy ő fürdethesse a picit, az is aki 12 órába raktárt pakolt vagy téglát. Kritizálja a főztöd, akkor főzzön Ő. Az nem kifogás, hogy sokat dolgozik. A barátnőm párja is két hivatalos helyen dolgozik, egyik héten fél7kor ér este haza,de főz, fürdet, takarít vagyis ketten csinálják, de most két hetes a kisebbik, alap, hogy ő csinálja még ezeket is. Ezek a marha nagy problémák, ezeken kellene rugóznod, és ezek nem anyóstól függnek. Ilyen lenne amúgy is.
2017. jún. 28. 10:01
 15/23 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Remekül átlátod a helyzetet.

Hidd el nagyon zavarnak ezek a dolgok,amiket leírtál.

Mióta megszületett a gyerek rengetegett rúgtam ezek miatt a fülét,sokat veszekedtem vele.

Amikor még csak vártuk a kisfiúnkat mindig mondta hogy ő nem lesz olyan apa mint a mostani fiatalok.

Azt mondta ő is csinálni fog mindent.

Eleinte igy is volt.

Pelusozott, fürdetett,bűfiztetett, elmosogatott,fürdőt takarított stb.

Tartott max 2 hónapig ez a nagy lelkesedés,pedig akkor még nem is dolgozott olyan sokat mint most.

A kapcsolatunk is ellaposodott és neki az is teljesen megfelelt.

Többször szakítani akartam végső elkeseredésemben, de olyankor megijedt és igérgetet fűt-fát.

Pár nap után minden a régi volt,mintha nem is ígért volna semmit.

Épp egy hete mondtam el neki hogy elegem van abból hogy kb lakótársak vagyunk és a gyerekkel sem foglalkozik.

Annyit csinál miután 6 körül hazajön a melóból,hogy megfürdik,ledől,eszik és non-stop nyomkodja a telefont.

Nem kacsintgat félre ez 100%,csak telefonon bonyolítja az eladásait.

Ez plusz bevételi forrás.

Aztán 10 körül alszik.

Nem akar kommunikálni,pedig én igényelném.

Mindig azt mondja hogy nincs semmi gond,csak én gondolom túl a dolgokat.

Ahh,nemtudom mitévő legyek.

Most hazajött,de nem szól hozzám.

Haragszik a tegnapi miatt.

Egyébként neten meghírdette az anyjának néhány bútort,jött értesítés róla.

Azt írta oda hogy költözés miatt.

Tehát úgy néz talált neki albérletet.

Remélem legalább ezzel nem lesz már gond.

2017. jún. 28. 16:07
 16/23 Költőnő? ***** válasza:
Figyelj, itt nem anyós a fő probléma. Vele megteszi ezt a családja, mert hagyja. Ő meg megteszi veled, mert hagyod.
2017. jún. 28. 16:20
 17/23 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Hidd el, ha megoldódik az anyós gond sem fog változni Veletek semmi. Szerintem (nem bántásból mondom), Te még titkon reménykedsz, hogy olyan lesz, mint az elején és csak kivetíted a problémát az anyósra. Tudom most ezt rossz hallani, de 95%-ra merem állítani. Sőt ha az anyjával nem fog már annyit foglalkozni, lehet még rosszabb lesz otthon, mert már arra sem foghatja, hogy Ő miatta ilyen. Ha majd egyet mersz is szólni, majd lehurrog vagy nem szól. Barátnőm volt így. Ő is jó ideig mentegette a párját, fáradt, tuti nincs nője, mert mikor lenne, 12 órázik mindennap utána jön haza egyből, sőt előtt haza kell fuvarozni a kollégákat, nem netezeik, a telóban sincs semmi stb.. Hiába mondtuk neki ez nem a fáradtság és tuti van nője, mert vele türelmetlen, semmi nem jó neki, szex sincs, se beszélgetés, se közös program,de még játszótér sem, aki akarja megoldja akkor is. Aztán felnyílt a szeme és lépett, szegényen, de nyugalomban él. Persze kiderült, dehogy nem lép félre. Sőt a srác saját maga vágta a szemébe és úgy gondolta, hogy a barátnőmnek legyen így jó, ha akar menjen el, de ha nem akar maradjon, de ez van.
2017. jún. 28. 18:58
 18/23 A kérdező kommentje:

Most alaposan rám ijesztettél.

Igazából én is szoktam ezen filózni, de valahányszor rákérdeztem a válasz mindig nem volt.

Amúgy én sem tudom elképzelni hogy mégis mikor nőzne,mert hegesztő és mikor hazajön a melóból szószerint nagyon koszos.

Itthon fürdik.

Elmenni utána már nem nagyon szokott,max ha vásárolnak tőle,mert azok a dolgok az anyjáéknál a garázsban vannak.

Hétvégente sem jár sehova,max 2-3 havonta egyszer megy el a barátaival pár órára.

Jó tudom,hogy aki megakar csalni az meg is tud.

Sokszor érzem úgy, hogy véget kellene vetni a kapcsolatunkat,mert attól tartok már nem igazán szeret.

Tudom hogy a szerelem nem tart örökké, de elvileg most valami sokkal mélyebb szeretet kellene legyen közöttünk.

Ehelyett csak azt érzem hogy egy cseppnyi tisztelet sincs benne irántam.

Egyébként tényleg úgy élünk mint a lakótársak.

Havi 1 sz@x és a hétköznapokban nulla intimitás.

Igazad van hogy reménykedem még abban,hogy hátha javulni fog a dolog kettőnk között, de ez a remény már elég halovány bennem.

2017. jún. 28. 21:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem ijesztgetni akartalak, de már sok mindent láttam. Sok olyan helyzet van,mikor azt mondják, de mikor. Több ilyet tudnék mesélni,de tényleg nem ijesztgetni akarlak. Nem fogja megmondani, addig amíg szerelmes nem lesz másba, mert mindent megcsinálsz. A pasik kényelmesek, amíg minél jobban meg akarsz felelni neki (kedvenc kaja, főzni,mosni stb.), abban bízva majd egyszer csak hipp-hopp értékelni fogja, rájön, hogy felelősséggel tartozik, hogy neki még is van valaki ami maximálisan érte él, addig nem. Minél jobban meg akarsz neki felelni, annál inkább nem fog változni. Amíg Magadat nem tartod valamire is és megalázkodsz más sem fog tartani semmire és nem fog küzdeni érted. Minek küzdjön, mikor tudja, hogy úgy is mindent elviselsz a kényelme, a biztos háttere meg van. HA nem is tudatosan, de tudat alatt ez van Benne. Szerintem ha tudsz lépj, és ha akkor különéléskor bizonyít, nem ígérget szavakkal, hanem bizonyít jó ideig, foglakozik a gyerekkel, kirándulás, közös program, elmentek kettesben is valahova 1-2 órára legalább, ha egyedül lakik, főz,most magára, tisztán tartja a környezetét, és természetesen szex is lesz normálisan, mert havi 1 az semmi, de a heti sem a normális, akkor adj neki egy esélyt még, ha nem akkor hagyd a fenébe,mert csak rosszabb lesz.
2017. jún. 29. 06:55
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves 19-es válaszoló.

Az tény hogy valóban abban a hitben van hogy mindegy mennyi vitánk van vele maradok.

Tudja hogy szeretem.

Igazából nem lenne egyszerű különválni anyagi okokból sem most, mert a gyerek áprilisban betöltötte a 2 évet,nekem lejárt a gyedem.

A gyes nagyon kevés + a csp.

Ezekből max a hitel jönne ki.

Vissza menni a régi munkahelyemre nemtudok, mert a gyed lejárta után felmondtam.

Most nem fogom leírni hogy miért,mert ez úgysem ide tartozik.

A lakás az enyém,de rengeteg a fizetni való.

Eltudnék helyezkedni gyárba igy hírtelen,de 8 órában is max 110-120 lenne a fizum és annyi minden fizetni valóm van hogy alig maradna még abból is.

Nyilván a családom segítene ahogy tudna,de ők sem gazdagok.

Egyébként ettől függetlenül még, ha nagyon nem működnek a dolgok akkor igy is bevállalom a különélést.

Nem magamat féltem, hanem a gyereket.

Szeretnék neki mindent megadni.

Egyenlőre várok néhány hetet.

Kíváncsi vagyok hogyha sikerül rendezni az anyja sorsát,azután mi lesz a helyzet velünk.

De ha nem fog változni,akkor bevállalom a különélést, mert igy már nem lehet élni.

Köszönöm hogy végig olvastad a problémámat és próbáltál tanácsot adni.

2017. jún. 29. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!