Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a franc lehet a párom facebookjában?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, a párom rejteget előlem valamit.

1,5 éve vagyunk együtt. Minden klappol, kivéve ez az egy, és meg sem lehet vele beszélni.

A párom 0-24-ben a telefonján lóg(ő a férfi). Még melóban is. Múltkor már rászólt az édesanyja, hogy fürdeni minek kell telefon?(Ugyanis töltővel együtt vitte be a fürdőszobába).

Ha mellé fekszem, elfordítja a telefont. Sőt, múltkor játszani akart rajta, mindig mondja, hogy nézzem a játékot. Mellé feküdtem, erre közölte, hogy most akkor én nézni fogom? Nem megyek fürödni?

Rákérdeztem konkrétan, hogy mi van benne. Azt mondta semmi, és ne idegesítsem.

Megcsalni BIZTOS nem csal meg(testileg legalábbis). A munkahelye családi vállalkozás, a szüleivel dolgozik, szabaidejében otthon van vagy pedig velem(annyira kibuktam, hogy megkérdeztem az anyját, és ez biztos).

Tehát ideje nincs rá, ha csak nem várja meg a szülei elalvását és nem szökik ki a házból. :D

Na a lényeg, hogy múltkor mondtam neki, hogy tegyünk már ki egy közös képet, de nem akarta. Se azt, hogy együtt vagyunk, nem tehetjük ki, mert ő nem facebookozik sokat(de az exével kint volt, illetve voltak közös képeik).

Az apja közölte velem, hogy kinyírja a fiát, ha meg meg csalni, de ne féljek mert becsületes a fia.

Hetente lesz olyan lány ismerőse facebookon, akik az ország másik végében laknak, és általában ezeknek a lányoknak tetoválásuk van. :D

Bulizni nem jár. 2 óránként telefonálunk, és mindig felveszi a telefont, tehát mégcsak nem is tűnik el hosszabb időre.

Viszont amikor nem alszunk együtt, még hajnali 4-kor is a facebookot nyomja.

2017. jún. 26. 18:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Manapság már lélegezni sem lehet telefon nélkül, úgyhogy alapjáraton nem meglepő. Én úgy érzem, hogy a munkahely és család miatt elég zárt közegben van, és valószínűleg facebookon keresztül adja ki magát valamennyire, ha már bulizni se jár. Ha ennyire zavar beszéld meg vele, de például én se engedném senkinek, hogy ami rám és az barátaimra tartozik akivel beszélgetek más olvasgassa.

Azt meg nem értem, hogy miért fontos, hogy minden csajnak tetoválása van, mivel ez nem a sátán jele :D

2017. jún. 26. 20:12
 12/20 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyetértek. NEKEM nincsenek titkaim a párom előtt, ez így van nálunk is - de akkor már soha többé egy barátomnak se lehet titka előtte? Vagy mi?

2017. jún. 26. 20:17
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyi választ kaptam.

Azzal teljes mértékben egyet értek, hogy a barátaival való beszélgetés rá tartozik. Azzal is, hogy nem kapom ki a kezéből és turkálok benne.

Ugyanakkormeg szerintem, ha a párunkkal vagyunk, megadjuk neki az alapvető tiszteletet, hogy nem a telefont nyomkodjuk.

Anno véletlen észrevettem(a kezében volt a telefon, és mutatni akart valamit, oda néztem), hogy pont az exével beszélt miközben társasjátékoztunk.

Oké, hogy kell magánszféra, de nem mindegy, hogy abban a barátokkal való társalgás, vagy a chatelésben kimerülő flört van.

Végül kénytelen volt letiltani a kedves exet, mert az elkezdett engem ócsárolni.

Ezt is úgy kellett mondanom, hogy azért álljon már meg a menet, nehogy hagyja.

De elkanyarodtam. A lényeg, hogy sosem olvasgattam a barátaival való beszéletéseit, de nekem az a sanda gyanúm, hogy ő nem a barátokkal beszélget, csak hát nem tudom kideríteni.

2017. jún. 26. 20:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát az szerintem is ciki ha szakítok ha nem mutatod meg. De ha úgy érzed hülyére vesznek, dobbants. Majd keres, és akkor tisztázzátok.
2017. jún. 26. 20:36
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Hogy már itt is a facebook a téma? Milyen jó, hogy én nem vagyok fent. Amúgy ha az én párom lógna rajta egész nap, mindegy milyen célból, biztos közölném vele, hogy nem normális.
2017. jún. 26. 21:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Az exem is ilyen volt. Vitte magaval stb. Na mikor elaludt egyszer, en kimentem a telojaval a furdobe es megneztem. Egy csajjal dumalt es flortolt akit még elottem tömött, meg telefonalgattak, plusz persze volt tobb is de ez volt a lenyeg, ha jol emlekszem talalkozgattak is.
2017. jún. 26. 22:26
 17/20 anonim ***** válasza:

#8as

Igazad van, elismerem, hogy alapjáraton ez tényleg hisztinek tűnik, és egy ferfinak se kell elviselnie egy feltekenykedo hisztigepet, én magam se csinaltam ilyet soha. Csak itt már arról van szó, hogy a kérdező baratja valószínűleg titkol vmit és facen se akarja felvallalni öt mint barátnő, mert valószínűleg úgy az értelmesebb csajok nem irnanak neki vissza. Sajnos volt már olyan kapcsolatom ahol a vége fele a párom dugdosta a telefonját, megvaltoztatta a kódját stb. És én akkor nem álltam ki magamert. Nem akarom, hogy a kerdezot hülyére vegyek, tanuljon más példájából, és egyenesen kerdezzen rá.

2017. jún. 26. 23:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom a párod miért csinálja ezeket, de nekem egy ismerősöm azért nem teszi ki hogy kapcsolatban van, meg képet a feleségével, gyerekeiről, stb... hogy tudjon csajozni.
2017. jún. 27. 01:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Többet foglalkozik a telefonnal mint veled es még fel sem vàllal.Úgy basznam ki mint macskàt szarni.Nem is értem,minek ez neked?
2017. jún. 29. 18:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy kitetted :) mizujs?
2020. szept. 9. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!