Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a franc van itt?
Lakótársam cigány, barátnője nem. A lány egy hisztérika, a srác meg baromi rendes és türelmes vele, szerintem még túlzottan is, mert én a csajt személy szerint nehezen tolerálom. A srác főz neki finomakat, segít a ház körül a teendőkben, egy hangos szava nincs, a kutyánkkal állati kedves, nagyon szereti. Szóval vannak kivételek, nem lehet általánosítani. Most biztosan le fogják ezt a válaszomat húzni, pedig őszintén írtam. :)
Egyébként pedig volt egy nő - olvastam vele egy interjút -, aki összejött egy cigánysráccal, aki a házának a kertjét gondozta, és azért, mert bejött neki a latinokra is jellemző hevessége, érzelmessége, romantikussága. Csak sajnos visszaütött a dolog, mert a hevességével féltékenység is párosult, és abban is olyan heves volt, mint a szeretésben, így a lány dobta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!