Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy csak együttélés vagy épp házasság után derült ki, hogy nem illetek össze pároddal?
Együttélésnél természetes, hisz pont azért költözik össze két ember, hogy kiderüljön, összeillenek-e?
Bár én azt gondolom, mire összeköltözésre kerül sor, azért már valamennyire látható, hogy lesz-e jövője a kapcsolatnak.
Az, hogy házasság után derüljön ki, csak abban az esetben tudom elképzelni, ha nagyon hamar, meggondolatlanul házasodnak a felek.
Utóbbira tudok egy nagyon jó példát a környezetemből. A fiatalok öt éve vannak együtt, de még nem költöztek össze, mindketten a szülőknél élnek, mert úgy kényelmes és anyagilag is jobban járnak. Pár hete volt az esküvőjük, de még mindig külön élnek. Jövőre tervezik a gyerekvállalást, de úgy, hogy csak akkor akarnak majd összecuccolni abban a házban, ami egyébként már évek óta üresen áll és rég együtt élhetnének, mert a szülők nekik szánták azt a házat... nem jósolok nagy jövőt a házasságuknak, de az már legyen az ő gondjuk.
Együttélésnél természetes, mert pont azért "találták ki", hogy kiderüljön.
A házasság alatt már problémásabb a dolog azért.
1,5 év együttélés után kiderült, hogy még mindig jobban szereti más faszát, mint ahogy ő azt mondogatta nekem rengetegszer (idézem): ,,Akit szeretek, azt nem csalom meg!"
Érdekesmód megtette, sőt azt is megcsalta, akivel engem csalt. A sors fintora, hogy velem. Tanulopénznek jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!