Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik csak szeretők miért jó egy ilyen kapcsolat?
Mire gondolsz pontosan? Hogy házas férfivel titkos kapcsolatban? Vagy más verzióra?
A szerető az a házasság előtti szerelmi kapcsolatot is jelenti, a népnyelvben pedig a - szintén házasság előtti - kedvesi kapcsolatot.
Hát az nem optimális senkinek.
Egyszerűen csak ritka a kölcsönös vonzalom, és így jött ki, hogy pont kettejük közt alakult ki.
Más elvárásaim vannak a szeretőkkel szemben, más a párral szemben. Szexre könnyebb pasit találni.
Ja, vagy most a szeretőt úgy érted, hogy kapcsolatban lévő pasival? Azt nem tudom, én egyszer voltam olyan, mert a fiatalember nem mondta meg, hogy barátnője van, szándékosan amúgy nem szokásom ilyet csinálni.
6: Mik a különbségek?
Nekem a párral szemben az az "egy" elvárásom van, hogy jó szerelmi partner legyen. Tehát a kettő "elvárás" azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!