Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak: Srácok ti mennyire bírjátok az olyan csajokat akik fiússabb beállítottságú és általában rockot, metált halgat, van rajta egy kis felesleg, de kövérnek nem kövér. Lényeg hogy ti járnátok egy ilyen csajjal?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 19:42
11/17 anonim válasza:
ha te rólad van szó,akkor írj egy üzenetet,mert a leírtak alapján te vagy az akit kerestelek:)
12/17 anonim válasza:
én 1általán nem:S szeretem ha egy nő nőies
13/17 anonim válasza:
Ez kb. olyan, hogy: járnátok olyan csajjal, akinek van egy zöld tolla a tolltartójában?
14/17 anonim válasza:
A felesleget leszámítva bejön az ilyen.
15/17 anonim válasza:
jajj de gonoszak egyesek...szerintem egyátalán nincs gond az ilyen csajokkal...senki nem tökéletes....ez a feleslegre...az izlés...az meg az ő dolga...van akiknek kifejezetten bejön és teccik neki...izlés kérdése...sok ilyen embert ttalálhastz!:D
16/17 anonim válasza:
Szeretem ha egy lány nőies és gyengébb, mint én(XD),akit meg kell óvni.De a világ minden pénzéért nem állnék össze egy techno zenét hallgató plázap*csával, akkor inkább egy rocker lánnyal, aki nem ijed meg mindentől és nem sír ha letörik a műkörme(inkább ne is legyen :P)
17/17 anonim válasza:
Én is két füllel szoktam haLLgatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!