Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így ez a lány? Vagy ez "tipikus" csajos húzás? 21F
Arról van szó, hogy én belezúgtam. és ő tudja. Korábban barátkozott volna, de most észrevettem rajta, hogy ős is vonzódik hozzám.
Persze lehet h tévedek, te tegyük fel vonzódik.
Szóval ha kettesben vagyunk, akkor az nagyon jó. Sőt, ő szokott írni és üzenni hogy találkozzunk, MSN-en is keres.
Ám ha társaságban vagyunk, suliban, kerül. Ha odamegyek hozzájuk, ő eljön onnan. Abszolút nem is beszélgetünk, nem keresi a társaságom.
Miért? Bizonytalan? Így akarja felhívni magára a figyelmet? Esetleg hol hiányzom neki, hol nem? Vagy ennyit fordult vele a világ 2 nap alatt, és már nem akarhat tőlem semmit?
Azóta nem beszéltünk, tehát én tuti nem mondtam semmi bántót...csak maga tudja, mi lelte...
félénk.
beszélj vele.
kapd el a suliban:D vagy utána.
Szerintem is csak félénk.
Mármint virtuálisan biztos bátrabb, felszabadultabb és olyanokat is mond (ír), amit személyesen nem mer, ezért lehet, hogy mikor élőben találkoztok egy átbeszélgetett este (délután stb.) után teljesen zavarban van előtted az előző napi beszélgetés miatt.
De a megoldás tényleg az, hogy beszélsz vele, mert mi sem látunk a fejébe.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!