Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrelépjek vagy ne? Sos
4 éve van meg a barátom. Fél éve élünk együtt, és mivel edző lett ezért nagyon sokat foglalkozik a focival, a csapattal, a munkájával. Magyarán engem nagyon elhanyagol. Amikor lenne lehetőség akkor sem vagyunk együtt. A szexuális életünk sem a régi, 2 hetente 1 szex. Pedig mindketten 25 évesek vqgyunk.
Viszont most egy kollegám erősen rám van indulva, elég sok Smst és üzenetet ír szexuális témában. A baj az hogy eléggé bejön nekem is. Bár ő 25 évvel idősebb, családja van, de rám hajt nagyon. Tudom hogy ez csak alkalmi kapcsolat lenne de annyira felhergel hogy most folyton arra gondolok hogy milyen jó lenne vele.
Szeretem a párom de nem tudom hogy érdemes-e így folytatni. Már többször beszéltem vele mindig azt mondja megváltozik, de sajnos még nem sikerült neki... Ti mit tennétek a helyemben?
Jaj de szánalmas az a szöveg, hogy a mostani párom az első, és hajt a kalandvágy, de szakítani luxus, de azért mással megd..atnád magad.
Nyugi, csak azért hisztizel itt mert nem vagy szexuálisan kielégítve pasid által.
Nem szeretném rátolni a felelősséget de 3,5 évig meg sem fordult a fejemben.. csak az utóbbi pár hónapban mióta sokat vagyok egyedül.
A lényeg meg nem az hogy kivel "csalnám meg" hanem hogy valaki felkeltette az érdeklődésemet...
Viszont, ha ő félrelép, neked nem muszáj. Van egy xar kapcsolatod, fejezd be.
30/f
Na a mai napot be kell jelölni a naptárban, mert, nem látok olyan válaszolókat, akik szerint a megcsalás teljesen oké, mert ugye mindig a másik hajtja bele a szegény megcsaló felet a kalandokba. Bár annyira nem örömködök, mert lehet, hogy csak azért vagytok ilyen szigorúak, mert egy nőről van szó.
És kérdező, szakíts a pasiddal. Egyrészt ez így marhára nem korrekt, másrészt meg minek azzal maradni, akivel nem működik a kapcsolat?
És ez meg már csak egy kis extra megjegyzés, de minek kavarsz ilyen öreg emberekkel? Pláne családosokkal. Ha úgyis csak alkalmit keresel, akkor rengeteg fiatal pasi van, akik ezerszer jobbak az ágyban, mint egy 50 éves.
Ha valaki felkeltette az érdeklődésed, akkor felesleges a barátoddal maradni.Hagyd ott, aztán mehetsz pin..át vakartatni másokkal.
Gerinc kérdező, gerinc.Tudod hol van?Vagy csak a fa..szt vagy képes megtalálni?
Ne cshessz ki a barátoddal, bakter! ELŐBB szakíts vele, aztán kúrj orrba-szájba.
Ennyi gerinced csak van már 20+ évesen.
Szakíts vele, aztán keress mást, de ne tedd tönkre más házasságát/családját!
Tudod, nincseb k.rv., nincsen lator...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!