Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom évekig eljátszotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom évekig eljátszotta hogy tud angolul, közben meg nem is. Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

A barátom a kezdetektöl azt mondja, hogy tud angolul. Filmeket is szokott nézni angol nyelven, mindenröl tudja hogy mi az magyarul. El is hittem neki hogy tud angolul. Aztán olyan munkahelyre kerültem ahol elküdtek egy intenzív angolra. Tárgyalási szinten beszélem már a nyelvet. Viszont azóta rájöttem hogy a barátom igazából nem is tud angolul. Most voltunk külföldön és alig tudott mondani valamit, azt is helytelenül. Nagyon kiábrándító volt. Játszotta évekig hogy perfekt, de igazából ez általános iskolás szint.

Miért hazudta ezt ennyi ideig? Kérdeztem töle, annyit mondott hogy élö szóban még nem gyakorolta. Aztán megkértem hogy fogalmazzon meg nekem melóba egy levelet de nem ment neki, össze-visszaság volt aminek semmi értelme nem volt, csak egymás után dobált szavak.

2017. jún. 22. 15:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

De a kérdező azt mondta, hogy a csávó azt hazudta, hogy tud angolul, nem azt, hogy beszél :D.

30/f

2017. jún. 24. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!