Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom évekig eljátszotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom évekig eljátszotta hogy tud angolul, közben meg nem is. Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

A barátom a kezdetektöl azt mondja, hogy tud angolul. Filmeket is szokott nézni angol nyelven, mindenröl tudja hogy mi az magyarul. El is hittem neki hogy tud angolul. Aztán olyan munkahelyre kerültem ahol elküdtek egy intenzív angolra. Tárgyalási szinten beszélem már a nyelvet. Viszont azóta rájöttem hogy a barátom igazából nem is tud angolul. Most voltunk külföldön és alig tudott mondani valamit, azt is helytelenül. Nagyon kiábrándító volt. Játszotta évekig hogy perfekt, de igazából ez általános iskolás szint.

Miért hazudta ezt ennyi ideig? Kérdeztem töle, annyit mondott hogy élö szóban még nem gyakorolta. Aztán megkértem hogy fogalmazzon meg nekem melóba egy levelet de nem ment neki, össze-visszaság volt aminek semmi értelme nem volt, csak egymás után dobált szavak.

2017. jún. 22. 15:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
*kellett angolul
2017. jún. 22. 16:12
 12/31 anonim ***** válasza:
16%

Mekkora hülyeségeket írnak itt egyesek. 18 évesen volt felsőfokú nyelvvizsgám, aztán 4 évig nem beszéltem angolul, mégis amikor cserediák voltam kint fél évet, minden magától jött vissza. Filmezni, netezni ugyanúgy használtam az angolt végig, de nem beszéltem évekig, mégis nem volt vele semmi gondom.

Nem hinném hogy ilyen különleges vagyok, szerintem ez alap dolog.

23/f

2017. jún. 22. 16:24
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
#12: Az angolt en is hasznalom mindennapi netezesre, jatekra, de a nemetet elfelejtettem kompletten 10 ev alatt. :D
2017. jún. 22. 16:49
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy tényleg azt hitte, hogy jól tudja a nyelvet. Az embereknek egészen torz önképük lehet, én nem lepődnék meg.

Még szerencse, hogy ÉN bezzeg perfekt angolos vagyunk. Vagy várjunk csak...

2017. jún. 22. 16:57
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

13

De ezzel nem mondtál nekem ellent. Jól mondtad. Nyolc évig tanultam németül (4 évig általános felsőben, 4 évig gimiben) de én is elfelejtettem.

Mert nem használtuk egyáltalán, nyilván azért.

De az angolt használjuk (ahogy a kérdező is írta hogy a párja azt mondta használja) napi szinten, ezért arra emlékszünk.

2017. jún. 22. 16:59
 16/31 anonim ***** válasza:
82%

Hetes válaszoló: a nők nem szerepek játszását várják el, hanem valós értékeket. És őszinteséget. Mi nem azt várjuk el, hogy egy pasi kamuzzon nekünk arról, hogy milyen, hanem hogy legyenek értékei.

Az hogy filmeket ért meg játékokat angolul játszik, még nem jelenti azt, hogy meg is tud szólalni. Meg is mondta neked: élő szóban még nem gyakorolta. Majd belejön, ne aggódj. De ne is tesztelgesd, mert ez valahol gáz...nem gondolod?

2017. jún. 22. 16:59
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha a filmeket érti felirat nélkül, akkor tud (ért) angolul, nem csak eljátszotta! Az teljesen más tészta, hogy beszélni mennyire tud valaki.

Én kereken 100%-ot kaptam a nyelvvizsga szóbeli részén, szóval ott vizsgakörülmények közt, magyar emberek előtt, nagyon jól és lazán tudtam használni az angol nyelvet. De amikor külföldre mentünk nyaralni, az esetek nagy többségében inkább csak mutogattam, hogy mit akarok, angolul meg sem szólaltam, mert annyira zavarban voltam! Anyanyelvűvel előtte soha nem beszéltem egy szót sem, és teljesen leblokkolt az agyam, hirtelen az sem jutott eszembe, hogy mondják a vonat szót angolul meg ilyen alap dolgok!

2017. jún. 22. 17:06
 18/31 anonim ***** válasza:
58%
De lehet hogy azt is csak hazudta, hogy érti a filmeket! Értitek?
2017. jún. 22. 17:22
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is tök jól megérti a filmeket meg ha pl az idegenvezető mesél valamiről, de egy mondatot se tud írni/beszélni angolul. Ő diszlexiás, és nem tanították angolra, csak beült órákra hátulra, és annyit tud, ami ragadt rá.

Egyébként sok ember tényleg, teljesen őszintén meg van győződve róla, hogy jól beszél angolul, közben meg hibát hibára halmoz.

De szerintem inkább a kapcsolatotok gáz, hogy nem bírtok értelmesen, őszintén megbeszélni ilyen apró dolgokat.

2017. jún. 22. 17:50
 20/31 anonim ***** válasza:
51%
Ez mekkora gáz. Ha nő csinálta volna is, akármilyen más képességgel. Inkább mondja, hogy nem tud, minthogy eljátssza.
2017. jún. 22. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!