Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom évekig eljátszotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom évekig eljátszotta hogy tud angolul, közben meg nem is. Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

A barátom a kezdetektöl azt mondja, hogy tud angolul. Filmeket is szokott nézni angol nyelven, mindenröl tudja hogy mi az magyarul. El is hittem neki hogy tud angolul. Aztán olyan munkahelyre kerültem ahol elküdtek egy intenzív angolra. Tárgyalási szinten beszélem már a nyelvet. Viszont azóta rájöttem hogy a barátom igazából nem is tud angolul. Most voltunk külföldön és alig tudott mondani valamit, azt is helytelenül. Nagyon kiábrándító volt. Játszotta évekig hogy perfekt, de igazából ez általános iskolás szint.

Miért hazudta ezt ennyi ideig? Kérdeztem töle, annyit mondott hogy élö szóban még nem gyakorolta. Aztán megkértem hogy fogalmazzon meg nekem melóba egy levelet de nem ment neki, össze-visszaság volt aminek semmi értelme nem volt, csak egymás után dobált szavak.

2017. jún. 22. 15:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%

Rám is rám ragadt az angol kockulás miatt. Tudok sok szót, megértem amit mondanak, csak válaszolnom ne kelljen, mert magyarul gondolkodom ezért a nyelvtanom borzalmas :D. Nem ártana rágyúrni, de annyira nem érdekel.

30/f

2017. jún. 22. 18:36
 22/31 anonim ***** válasza:
26%

Félelmetes látni, hogy az itteni pasik mennyire el vannak szakadva a valóságtól...

És kérdező azért hazudott, mert hazudni a legkönnyebb.

Ha évekig jártatok, akkor ennyi idő alatt meg is lehetett volna akár tanulni annyira angolul, hogy ne csak makogni tudjon, de megint: hazudni, és remélni, hogy nem derül ki az igazság, a legkönnyebb.

2017. jún. 22. 18:38
 23/31 anonim ***** válasza:
84%

Megértem szegény párodat.

Én aktívan használom az angolt írásban, még könyvet is írok/írtam angolul, de ha meg kell szólalnom leblokkolok. Egyszerűen önbizalom hiányos vagyok, még magyarul se tudok beszélgetni az emberekkel.

A párom mindenkinek azt mondja, hogy perfekt vagyok, de ha valaki beszélni akarna velem csalódna és azt hinné hazudok/hazudik. Pedig biztos menne, ha nem lennék ilyen nyomi, hogy ennyire lebecsülöm magam.

Szimplán lehet, hogy a barátod is ilyen, nem értem ezért miért kellett ide kiírni ezt a piszlicsáré dolgot.

2017. jún. 22. 18:57
 24/31 anonim ***** válasza:
67%

#23 Ugyan, az itteni kérdések 99%ához képest ez abszolút nem "piszlicsáré". Meg ha végig olvastad a leírást, ott van, hogy írásban sem tud fogalmazni a pasi, hanem csak szavakat dobált egymás mellé. Aki meg se írni, se beszélni nem tud (= képtelen bárminemű kommunikációra) az meg mi jogon mondja, hogy beszéli a nyelvet?

Amúgy lehet, hogy félt a reakciódtól, vagy hogy így egy fokkal menőbbnek hiszed majd, de istenem, ennél már az is kevésbé lett volna szánalmas, ha a külföldi utatok előtt színt vall.

2017. jún. 22. 19:34
 25/31 anonim ***** válasza:
I can has cheeseburger?
2017. jún. 22. 20:19
 26/31 anonim ***** válasza:
43%
23-as, muti a könyvedet.
2017. jún. 22. 20:40
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Én angolul olvasok és angolul nézek filmeket. Szóban idegenekkel még az anyanyelvemen is nehezen beszélgetek, nem, hogy angolul.

A szóbelijeimen épp, hogy átcsúsztam, az írásbelik majdnem hibátlanok.

Nem tudom mivel foglalkozol, de nekem a szaknyelv nem megy, egy csomó idegen szót nem tudok, mert nincs rá szükségem. Így elég nehéz lenne üzleti levelet írnom gazdasági vagy műszaki témában.

2017. jún. 22. 20:52
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Passzív nyelvtudása van, pont olyan, mint nekem németből.

Ugyanis megértem a németet, és ha kérdeznek tőlem valamit németül, tudom, hogy mit jelent, de a válaszon azért már el kell gondolkoznom, hogy is mondjam.

Még nem tudok németül gondolkozni egyelőre, a magyart kell átfordítanom mindig.

21/L

2017. jún. 22. 22:09
 29/31 anonim ***** válasza:
43%
Te se vagy egy agysebész,ha így át lehet ezzel vágni, maradjunk annyiban.
2017. jún. 22. 22:09
 30/31 anonim ***** válasza:

26-os miért kéne megmutatnom? Ja, mert tipikus magyar vagy, aki nem hisz el a másiknak semmit, amit nem lát?

Amúgy kb. ugyanazt írtam, mint az utánamlévők, én mégis le lettem pontozva. Grat!

2017. jún. 24. 04:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!