Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akarja, hogy elmenjek a Balaton Soundra, nektek férfiak erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Idén megyek először a zenei fesztivàlra ( Balato Sound) egy fiúval mennék pontosabban a kollégámmal, már terveztem,hogy megyek és régóta el akartam menni. A kollégámnak jönne még pár ismerőse ha jól tudom akkor két barátja. Már minden levan fixálva és szóltam a barátomnak is,hogy erre szeretnék majd elmenni. Nem akart velem jönni, mert eléggé rossz véleménye van ezekről a fesztiválokról. Ő már volt egyszer és szerinte az nem a zenéről szól,hanem egészen másról. Mindenki szerinte fűvel fával...és ő is kihasználta a lehetőséget 2 lànnyal is szexelt. ( akkor mi még nem járunk, szingli volt) Mesélte,hogy rengeteg lány kihívó és volt aki oda ment hozzà és nem kertelt megkérdezte tőle a lány,hogy "dugunk"? Állítólag igénytelenek sokan, mindenki részeg, az emberek a világukról nem tudnak stb. A haverjai is amikor meséltek nekem, a lànyokról úgy beszéltek mint a rihe rongyokról. És utólag elszomorítanak tartják,hogy a nők viselkedése mennyire kiakasztó. Azt mondták,hogy ők úgy indultak el,hogy jól érzik magukat, lesz zene,pia de nem fognak rá startolni senkire sem, mert még óvszerban sem du-nak meg egy ottani csajt. Mégis mindegyikük szexelt és sokszor a lányok mennek oda a sràcokhoz,olyan szövegekkel,hogy le-nálak meg ilyesmi és tánc közben is oda forog hozzád egy csaj aztán simán lekap.

Na mondom oké. Akkor nem megyek, de aztán a kollégám mesélt,hogy amúgy valóban ez van ott, de van pàr kivétel aki tényleg azért megy el,hogy megnézze az előadókat,fellépőket. Egyedül nem mentem volna,a barátnőm nem mehet, mert a pàrja lebeszélte róla.

A barátom iszonyú mérges, dühös, hogy már megvettem a jegyeket is és elmegyek. Tudta,hogy megveszem a jegyeket,szóltam neki erről, de mindig csak próbált lebeszélni óvatosan, nem tàmadott le. Beszéltem vele, kértem,hogy nyugodjon meg, nagyon szeretem őt, nem fogok semmit csinàlni, többször is kértem,hogy jöjjön el, de nem is tudna velem tartani mert dolgozik, szabadsàgot sem tud most kivenni. Én megoldottam nagy nehezen és 4 napról lenne szó. A barátom nagyon kivan akadva és nem bízik bennem. Csak azért nem, mert van pár lány aki fűvel fàval csinàja..? Hihetetlen ez, de komolyan. Mert nem adtam okot a bizalmatlanságra és azért,mert hát ha...inkább ne menjek. Ez nekem nagyon rosszul esett. És a barátai is úgy gondolják ez hiba lenne, mert lehet a férfi fog rám mozdulni vagy erőszakoskodik majd valaki stb. Épp ezért nem mennék egyedül, engem nem érdekelnek ezek a dolgok, a gyomrom felfordul az egésztől. De nagyon várom már,hogy mehessek. Még csak alkoholt sem fogyasztok amúgy, mert epilepsziás vagyok és nagyon erős gyógyszert kell szednem. Ha pedig iszok és nem keveset, akkor a gyógyszer nem hat, akkor pedig rohamom lenne. Úgy hogy semmiképp nem iszok alkoholt sem. Különben egy könyv moly vagyok, csöndes és nem csalnám meg a barátomat soha, mondjon bàrki bàrmi!! Vigyàznék magamra nagyon. És ezutàn jönnék haza aztàn munka mellett az egész nyaramat a párommal tölteném. Mivel nyugtathatnám meg? Hogy ne haragban vàljunk el? A baràtnőm is amúgy úgy nézki..mintha inkább a többiek pàrtját fognà és szerinte se kéne elmennem. Annyit tudnék csinálni végső esetben,hogy egy ismerősömnek adom a jegyemet és mehetne a kollégàmmal. De ez csak akkor,ha nem tudok sürgőssen nevezőre jutni a pàrommal. Nagyon félek, és döntésképtelen vagyok, nem tudom mit kéne mondanom neki,hogy bízzon bennem jobban? Ötlet? Tanács?vélemény?

L/22

2017. jún. 22. 12:24
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/247 anonim ***** válasza:
0%
Istenem... te haverokkal mesz..es nem harom idegen f,,sszal..
2017. jún. 22. 18:15
 172/247 anonim ***** válasza:
100%

Éppen feltettem volna a költői kérdést, vajon hány kapcsolat fut zátonyra emiatt a rendezvény miatt évente.

30/f

2017. jún. 22. 18:16
 173/247 A kérdező kommentje:

Nem akartam soha nagyobb szabadságot. Nem szeretek bulikba menni és annyira sosem szerettem a mozgós pörgős életet. Csak a tenisz az ami érdekel,meg a barátnőmmel tartom a kapcsolatot és a barátom van nekem. Nem korlátozott, csak ebben az egy dologban éreztem úgy,hogy igen.

Nem fogok vele szakítani, tudom hogy most azt kívánjátok szakítson velem és rdjak meg ott ahol vagyok, mert egy naiv hü-e gyerek vagyok, nem való nekem kapcsolat, nem érdemlem meg a barátomat stb.

Nem vagyok önző és nincs "én, én, én," korszakom. Ez volt az egyetlen olyan dolog ahova szerettem volna eljutni és lehet,hogy túlságosan akartam. De nem megyek, már telefonálás le is tudtam.

A kollégám körbe röhögött. Nem szószerint. De egy pincsi kutyànak tart, és beszólt,hogy gratulálni tud amiért ő a főnök a kapcsolatunkban, én meg bológató kutya lettem. De amúgy nem érdekelte,hogy megyek-e vagy sem. Mondtam,hogy más mehetne e helyettem, benne volt, neki mindegy.

Most hiába írom,hogy de tényleg szeretem a barátomat stb akkor sem hiszitek el. Azért, mert ugye elakartam menni egy ilyen helyre.

Senkit nem égettem be, nem tudják,hogy a soundra akartam menni. Csak a barátom,kollégám és az ő is ismerősei, meg a barátnőm. Úgy hogy nem lesz ebből gondom.

2017. jún. 22. 18:20
 174/247 anonim ***** válasza:
94%
Mit bizonygatsz meg mindig? Szeretem a baratam jaaaj jaaaj de nem mutatom be neki a manipulal puhap.cs kolegam meg a tobbi idege f..szt hogy.lassa, kikkel megyek bulizni... es megy a haritas, a kimagyarazas egeeesz delutan...
2017. jún. 22. 18:22
 175/247 Lazy Lover ***** válasza:
27%
jó sok válasz lett de úgy is ott fogsz tombolni ...
2017. jún. 22. 18:24
 176/247 A kérdező kommentje:

Az én kapcsolatom nem futott zátonyra! A többi meg nem érdekes szerintem.

Nem akarok màr senkivel se ezen veszekedni, veletek sem, a barátommal sem. Nem sokára hazaér nem akarok feszült lenni, úgy hogy nem is mondom neki a dolgokat. Csak,hogy mégsem akarok menni. És akkor így nem érzi ő sem,hogy miatta nem megyek, és zavart,hogy ellenzi.

2017. jún. 22. 18:24
 177/247 anonim ***** válasza:
93%

Hátakkó hadd pofázzak bele én is.

Életemben nem voltam szórakozóhelyen, fesztiválon. Emellett vérfeminista vagyok. Most, mikor elkezdtem olvasni ezt a kérdést tudtam meg, hogy mi megy ezen a fesztiválon.

Ha te azt hiszed, nem bízik benned a párod, ostoba vagy. Félteni valakit nem azt jelenti, hogy nem bízol benne. Ha anyukád félt téged a sötét éjszakában, akkor nem bízik benned? Nem, a többi parasztban nem bízik.

Hidd el, én vagyok az első, aki azt mondja, ne kontrolláljanak mások, de ez nem az. Neked semmi beleszólásod abba, hogy megerőszakolnak-e. Senkit nem érdekel, mi van rajtad. Van lukad? Van. Akkor erőszakolható vagy. Ennyi.

Az esélyeket sem nagyon érted. Életemben nem cigiztem, és lehet, hogy egyszer tüdőrákom lesz. De ha cigiznék, sokkal nagyobb esélyem lenne rá.

Nem hiszem el, hogy ezeket az egyszerű, logikus dolgokat nem érted meg.

2017. jún. 22. 18:25
 178/247 A kérdező kommentje:
Nem magyarázkodom, vàlaszolok a vàlaszokra.
2017. jún. 22. 18:26
 179/247 anonim ***** válasza:
100%

"De amúgy nem érdekelte,hogy megyek-e vagy sem."

lol, pár oldallal ezelőtt azt bizonygattad, hogy megvedene

2017. jún. 22. 18:27
 180/247 anonim ***** válasza:
100%

A kollégád persze hogy körberöhögött és bánt, mert nem tud megdugni - pedig már eltervezte, a lehetőség adott volt -, és most full meg van sértődve.

Egy pillanatig ne bánd, hogy nem mész, ebből csak te jöhettél volna ki rosszul, főleg, hogy mint kiderült SENKIT nem ismersz a csapatból.

2017. jún. 22. 18:28
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!