Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy másik lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy másik lányt dicsérgetett. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

tegnap egy szórakozóhelyen voltunk. én magas és vékony vagyok, egy maxiruha volt rajtam, nem is szeretek kihívóan öltözni..

A társaságunkban volt egy lány aki alacsony, nagy mell, nagy fenék és hozzá egy nagyon rövid shortot vett fel. Képmutatás lenne nem bevallani, hogy irigykedtem rá kicsit mert én elég deszka vagyok, de ez egy dolog... Viszont a barátom mindenki előtt megjegyezte a lánynak, hogy jól nézki... Én álltam ott mellette és nagyon gáz volt..

2017. jún. 22. 10:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ezzel nincs semmi probléma. Nem a hátad mögött csinálta. Ez semmit nem jelent. Én is szoktam mondani a barátaimnak/barátnőimnek, ha olyan ruhában vannak, ami jól áll. Ha ellenkező neműnek mondom, akkor sincs semmi hátsó szándékom vele, nem akarok tőle semmit.
2017. jún. 22. 23:08
 12/12 anonim ***** válasza:
nekem borzasztó sz*rul estt vna, tuti megjegyeztem volna négy szem közt h ezt be lehet fejezni mert k*vára tapintatlan.
2017. jún. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!