Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek fog még ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fog még ilyet csinálni a barátom? Aki egyszer hazudott az fog újból is?

Figyelt kérdés
Volt már rá példa hogy hazudott, arra is hogy hülyének probált nézni,és titkolozott is.. de nem nagyon tudott magyarázatott adni arra hogy ezek miért fordultak elő! Rendszeresen hajtogatta hogy, ne nézem hülyének, ne hazudjak neki és hogy ne verjem át.. még is ő volt az aki ezeket meg csinálta.. nem tudom hogy vajon lesznek-e még ilyenek..
2017. jún. 21. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, folyamatosan fog neked hazudozni, vagy elfogadod így, vagy megadod magadnak az esélyt ,hogy egyedül vagy mással boldog lehess. Egyre rosszabb lesz, egyre többet fog hazudni, csak keserű és boldogtalan leszel. Bocs, de sajna ez van.
2017. jún. 21. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Persze. Alapvető emberi tulajdonság, hogy mind hazudunk.

Nem kell ezen meglepődni: az emberi kapcsolatok igazság-fogaskerekeken működnek, de bizony a hazugság "olajozza" őket. Egy mindig igazat mondó ember gyakorlatilag kibírhatatlan figura

- Szép vagyok?

- Nem. Most épp zsíroskás a hajad, a körmödről pattog a lakk, a lábadon szőrt látok, satöbbisatöbbi...

Ugye?

Baj akkor szok lenni, ha a hazugságból lesz "fogaskerék", azaz a lényeges dolgokban kezd el hazudozni valaki.

- Szeretsz?

- Szeretlek. (Meg a szomszéd csajt, a boltban a pénztárost, a főnök titkárnőjét is lehágom a tíz körméről péntek délután...)

Persze az tény, hogy az őszinteség a legjobb, tehát felesleges hazugságokat azért illik elkerülni. A játszmázás, a "rafkózás" meg minden kapcsolatban tilos.

2017. jún. 21. 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Hàny évesek vagytok?
2017. jún. 21. 23:56
 14/17 anonim ***** válasza:
24%

#12 rendesen leírta. Hazudni mindig mindenki szokott. Az indítékok szoktak változni. Nem feltétlen görény aki hatudik. Íme egy sarkított példa: 3. VH van, jönnek a nyalka orosz legények, visznek mindent, majd neked szegezik a kérdést, hogy hányan vagytok a házban. Te válaszolsz, hogy egyedül vagy, miközben nagyon jól tudod, hogy a csodaszép 15 éves lányod ott lapul a spájzban a fagyasztó mögött. Ugye nem vagy szemét ? :D

Te tudod miben hazudtak neked és miért, ítéld meg magad. Abban biztos lehetsz, hogy amíg élsz, mindenki hazudni fog majd neked és te is hazudsz majd mindenkinek.

30/f

2017. jún. 22. 03:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Én 19 a barátom meg 20
2017. jún. 22. 05:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy hazudni fog. Aki egyszer megteszi, az meg fogja máskor is. És ezt tapasztalatból mondom. Én magamról tudom, és ez nem szép, de egy idő után elkezdek hazudni, hülyének nézni másokat, és mindig mindent úgy alakítani, hogy az nekem legyen jó. Én mindig nyerek, csak sajnos sokszor nem érdekel, hogy milyen áron. Ez egy nagyon rossz tulajdonság, de, aki ilyen az nem fog megváltozni. Hiába mondja, hogy többet nem fog, mert sokszor észre sem veszi. Néhány hazugság már olyan jól kidolgozott, hogy ő maga is elhiszi, és tud úgy beszélni róla, mintha az tényleg úgy lenne. Ezt egy pontig el lehet viselni, mert pl. a párom is hazudik, tudom, hogy így van, de nem érdekel, amíg a kapcsolatunkra sincs semmi látszatja. Szóval döntsd el, hogy téged mennyire zavar, és meddig tudod tolerálni, de komolyan mondom 100%, hogy elő fog még fordulni.
2017. jún. 22. 15:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom el nézni ezeket! Sőt, egyenesen utálom ha a szemembe hazudnak!
2017. jún. 22. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!