Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj vagy szerető?
"Van egy férfi 5 éve ostromol,azt mondja mindent megtenne értem egy szavamba kerül és bármit megtenne!"
hányszor hallottuk már ezt...ha kinyomtatnánk akkor Dunát lehetne vele rekeszteni.
és ilyenkor jön az, hogy "de ő más mint a többi, ő komolyan gondolja"
majd a végén egy újabb kérdés:
"Elhagytam a férjem egy másik férfiért aki fűt-fát ígért, de csak addig érdekeltem, amíg meg nem kapott, majd elhagyott. Most mitévő legyek?"
Maradjál a pároddal, a másikat meg tartsd meg szeretőnek.
Ez, bevett szokás. Nőknél, pasiknál.
Munkamániásnak tűnik a csóka.
Majd az első infarktus után ő is rájön, hogy az élet nem arról szól, hogyan dolgozzunk hatékonyan és legyünk úrrá a problémákon.
Illetve hát hogy ha a "hátországa" problémáit kizárólag rád tolja - inkluzíve azokat is, amelyeknek épp ő az oka, akkor az nélküle nem feltétlenül fog az ő szája íze szerint megoldódni.
Mindent megteremt!
-De azért félre kúrnál?
Idióta p-csa.
Ülj le és beszélj vele. Valami neki is hiányzik,ezért szapul.
Párterápia?
Ha nő lennék elhagynám a férfit.
Ne énekeljetek hangosan.. atya ég...
Igen elhagynám, de nem azért mert a másik jobb lehet, hanem magam miatt, mert nem vagyok senki kutyája hogy csendre intsenek,és szapuljank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!