Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy rossz emberrel készülök összekötni az életemet?
Kezdem az elején. A barátom nős,ezt tudtam az elejétől fogva,és sajnáltam is a felesègét, de a házasságuk amúgy is rossz volt, nem miattam romlott meg, a barátom amúgy is kèszült otthagyni, csak a kisfiúk miatt volt már vele.
De nemrèg rajtakapott minket a felesége,természetesen nagy balhé volt, a barátom kihúzta a szobából a folyosóra és ott üvöltöztek, én meg gyorsan öltöztem a szobában,amikor hallottam a csattanást hogy megütötte aztán a nő sírását.Ezután tényleg elküldte a feleségét, és összeköltöztünk ahogy ígérte, minden jó volt, de tegnap este találkoztunk a feleségével.Megint veszekedni kezdtek, ès a barátom pofon vágta.Èn lehúztam róla, hogy ne bántsa, a nő el is futott de utána engem ütött meg,:( Többször is:( Ma meg úgy tesz mintha semmi nem történt volna. Nem ilyennek ismertem meg őt,soha nem gondoltam volna hogy képes engem is megverni:( Még ha tényleg valami rosszat tettem volna:(
Itt és most zárd le ezt a kapcsolatot!
Egyébként biztos tudna neked a felesége mesélni, miért romlott meg a kapcsolatuk. Gondoltad, hogy a pasi tökéletes!?
Ne legyen illúziód, ahogy pofonból is kijutott neked, megcsalásból is ki fog jutni, ha vele maradsz.
Alaptétel: minek is vannak a nők nős pasikkal...
Ezt itt rontottad el alapból.
:-D te hülye,naív pitsa.
25 évnél nem lehetsz több.
Milyen életedet akarod te összekötni?? Megkérte a kezed a pofozkodós és te voltál olyan butácska,hogy igent mondtál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!