Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy rossz emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy rossz emberrel készülök összekötni az életemet?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején. A barátom nős,ezt tudtam az elejétől fogva,és sajnáltam is a felesègét, de a házasságuk amúgy is rossz volt, nem miattam romlott meg, a barátom amúgy is kèszült otthagyni, csak a kisfiúk miatt volt már vele.

De nemrèg rajtakapott minket a felesége,természetesen nagy balhé volt, a barátom kihúzta a szobából a folyosóra és ott üvöltöztek, én meg gyorsan öltöztem a szobában,amikor hallottam a csattanást hogy megütötte aztán a nő sírását.Ezután tényleg elküldte a feleségét, és összeköltöztünk ahogy ígérte, minden jó volt, de tegnap este találkoztunk a feleségével.Megint veszekedni kezdtek, ès a barátom pofon vágta.Èn lehúztam róla, hogy ne bántsa, a nő el is futott de utána engem ütött meg,:( Többször is:( Ma meg úgy tesz mintha semmi nem történt volna. Nem ilyennek ismertem meg őt,soha nem gondoltam volna hogy képes engem is megverni:( Még ha tényleg valami rosszat tettem volna:(

2016. szept. 4. 15:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha megütött, mi a kérdés?
2016. szept. 4. 18:01
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
A nyakamat rá, hogy ez a nő is, mármint a kérdező együtt fog maradni ezzel az állattal, inkább tűrni fogja a verést, minthogy keresne egy normális férfit. Meg még megérti,hogy a hulladék megüti a feleségét,mert az rajta merte kapni őket kefélni a hitvesi ágyban,hogy úgy mondjam. Na én azt érteném meg,ha valaki a kedves férjnek egyenként húzgálná ki a fogait.
2016. szept. 4. 18:24
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

Én azt értettem volna meg ha a felesége lepuffant őt is meg téged is, jogos lett volna. Biztos a nő miatt romlott meg a kapcsolatuk, biztoooooos...

Még megérted, pff, már bocs de nem tudtam volna úgy tükörbe nézni anélkül, hogy szembe ne köpjem magam, ha egy nős emberrel dugtam volna ráadásul abban az ágyban amiben a Feleségével alszik. Ja, elvesz feleségül, hát persze, hidd csak azt, abban a pillanatban, hogy előállsz neki azzal hogy "csá jön a gyerek" mert elég biztos vagyok abban hogy csak azért nem hagytad ott és abban a pillanatban amikor megütött, mert félsz attól, hogy egyedül és család nélkül maradsz, nos rossz hírem van. Vagy lelép egy rohadt szó nélkül, vagy rákényszerít/beszél az abortuszra amit a stockholm szindrómád miatt be fogsz neki vállalni, vagy addig ver amíg el nem vetélsz, ha kardoskodsz a gyerek mellett.

Hidd el ez nem szeret, valszeg a feleségét se szerette, csak kéznél volt aztán jól jön a háznál alapon elvette. Ezek pasik ilyenek, magukon kívül nem szeretnek senkit, de nagyon jól elhitetik veled. Ne dőlj be és hagyd ott a fenébe.

Ja és tök mindegy, hogy jó vagy rossz kapcsolat/házasság, akkor sem dugunk foglalt pasival, mert undorító és gerinctelen dolog.

2016. szept. 4. 18:44
 24/26 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a megfelelő emberrel készülsz összekötni az életedet. Megérdemled...
2016. szept. 4. 19:30
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Két nő veszekszik egy férfiért aki veri Őket. Azért az gyönyörű.
2016. szept. 4. 20:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Megutott, azonnal hagyd ott! Azonnal. Tunj el egy idore, koltozz haza barmi. Es nagyon gyorsan felejtsd el.

Amugy is eselyes lenne, hogy most csak azert van beled, mert elbukott aztan a felesege meg visszavonzza vagy kiabrandul beloled, mert nem dolgozta fol a felesegevel valo szakitasat stb. Szoval amugy se sok eselyetek lenne, de megutott!!! Ez nagyon elfogadhatatlan.

Majd gyerekkel lesztek es akkor a gyereket falhoz vagja vagy teged rugdos terhesen...gondolkodj, mindegy mit erzel, nyomd el es menekulj. (Engem is utottek meg es eljottem, barmit elturhetsz de fizikai bantalmazast egyszer tursz el es orok aldozat leszel.)

2016. szept. 8. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!