Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy rossz emberrel készülök összekötni az életemet?
Kezdem az elején. A barátom nős,ezt tudtam az elejétől fogva,és sajnáltam is a felesègét, de a házasságuk amúgy is rossz volt, nem miattam romlott meg, a barátom amúgy is kèszült otthagyni, csak a kisfiúk miatt volt már vele.
De nemrèg rajtakapott minket a felesége,természetesen nagy balhé volt, a barátom kihúzta a szobából a folyosóra és ott üvöltöztek, én meg gyorsan öltöztem a szobában,amikor hallottam a csattanást hogy megütötte aztán a nő sírását.Ezután tényleg elküldte a feleségét, és összeköltöztünk ahogy ígérte, minden jó volt, de tegnap este találkoztunk a feleségével.Megint veszekedni kezdtek, ès a barátom pofon vágta.Èn lehúztam róla, hogy ne bántsa, a nő el is futott de utána engem ütött meg,:( Többször is:( Ma meg úgy tesz mintha semmi nem történt volna. Nem ilyennek ismertem meg őt,soha nem gondoltam volna hogy képes engem is megverni:( Még ha tényleg valami rosszat tettem volna:(
Gratulálok,kifogtál egy nőverő idiótát!
Szerinted téged soha többet nem fog megütni?
Ne légy már naiv!
30évs vagy van még idő normális,nőtisztelő férfit találni,de ha bokszzsák akarsz lenni akkor hajrá!
44éves pasi,vicc
Ide is csak annyit tudok írni, hogy:
Kell a szar?
Kell!
Megérted,hogy azért lekevert egyet a feleségének,mert lebukott,hogy épp téged kúr a családi ágyban???
Te nem vagy 100as!!
A nőt megérteném ebben a helyzetben,hogy verekszik,de a pasi,aki félrekúr,ne legyen már felháborodva!
Neked pedig gratulálok,30 évesen inkább megdöglenék egyedül,mint egy ilyen pasival legyek! De ha neked csak ennyi eszed van...
Első számú szabály: nős férfival nem kezdünk, mert nem akarjuk, hogy mellettünk is szeretőt tartson.
Kettes számú szabály: amelyik férfi megüt egy nőt (többször!), azt faképnél kell hagyni, és soha többé szóba se állni vele.
Ennyit ersz ?
Nos pasi ala fekszel a feleseg agyaban
Oszinten te erdemelnel verest szegyeld magad.
Egy ferfi megveri a feleseget majd teged ebben a tortenetben te vagy a hunyo es a hulye is.
Komolyan bena vagy ronda kancsal nyomorek ?
CSAK olyan noknek nem jut szabad pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!