Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi ez, hol követte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi ez, hol követtem el a hibát?

Figyelt kérdés

28L vagyok. 5 éve vagyok együtt a párommal. Összeköltözés előtt állunk (eddig anyagilag nem engedhettük meg magunknak).

Pár napja a barátom kifakadt, hogy megkeseredett vagyok, savanyú, rettegek mindentől és hiányzik belőlem az ambíció. Azóta is nagyon fáj, valószínűleg véget ér a kapcsolatunk. Adjatok tanácsot... Tényleg ennyire rosszul csinálok valamit?

A bűneim:

- Bölcsész diplomám van. Azért lettem bölcsész, mert szeretek írni, gondolkodni, imádom a nyelveket. Szerettem volna orvos lenni, de a családomban sok gond volt, nem mertem bevállalni, nem tudtam, végig tudom-e csinálni a képzést, ha mellette otthon a fizikai segítségemre szükség van.

- Dolgozom. Napi 8 órát, direkt olyan munkahelyet kerestem, ahol nincs túlóra. Szeretem a munkámat, a főnökeim megbecsülnek, jól fizetnek. Rendszeres járok továbbképzésre, vannak ambícióim. Viszont néha elfáradok. Hétköznap nem tudok bulizni menni, nm is igen tudok 22-23 óránál tovább fennmaradni.

- Egyedül vezetem a háztartásomat. Nincs segítségem. Sokat dolgozom azon, hogy a ház rendes, tiszta legyen, de nem tudok élére állítani mindent.

- Nem vagyok hiperszexi. Sokat mozgok, odafigyelek rá, hogy mit eszek, ha a barátaimmal találkozom, mindig direkt mozgásos programot szervezünk. Nem vagyok túlsúlyos, S-XS a méretem, de nincs feltűnően jó fenekem.

- Formálisan öltözöm. Irodában dolgozom, nem járhatok kivágott topban, miniszoknyában, ebből kell kihozni, amit lehet.

Napok óta ezen kattogok...

Tényleg ennyire borzalmas lennék? Ekkora baj egy kapcsolatban, hogy nem mérnök vagy orvos vagyok, hanem szaros kis szakfordító? Ennyire szörnyű az, hogy néha várom a munkaidő végét, vagy örülök a fizetésemnek?

Ekkora baj, hogy nem tudok mindent élére állítani, meg odafigyelni arra, hogy melyik öblítővel mit mosok? Tényleg ennyi vagyok, ennyit érek?

2017. jún. 17. 23:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezeket vágta a fejedhez? Sajnálom, hogy 5 évet pazaroltál erre a tuskóra, de jobb, hogy összeköltözés előtt tisztázódtak a dolgok.

Nincs veled egyáltalán semmi baj! Én is ilyen vagyok, nincsenek már hatalmas ambícióim, ötletek, tervek vannak, de nem fogok tönkremenni azért, hogy +20 ezerrel több fizetést kapjak. Örülök a kis dolgoknak, egy jó fröccsnek, a nyári estéknek, egy jó filmnek. Ha ezért középszerű vagyok, akkor az vagyok.

Ne törődj vele! Keressen magának egy olyan nőt, aki látástól vakulásig melózik, meg karriert épít, csak éppen egymásra nem marad majd idejük.

2017. jún. 18. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj, átlagos, egészséges életfelfogással rendelkező, önálló nő vagy.

Ellenbeb a párodról nem meséltél lehet, onnan többet tudnánk meg, hogy miért gondolja, hogy te savanyú vagy.

Ő mit dolgozik? Van hobbija, célja?

2017. jún. 18. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Amikor összejöttetek, 5 éve - éppoly világos volt, hogy bölcsész leszel... 5-7 évet mondanak az első komoly párkapcsolati válság idejének. Hát itt van.

Ahogy azt életedről, munkádról írsz én mindennek látlak,de besavanyodott embernek sehogy se.

Szóval, ha valami erőfeszítést nem tesz, hogy értelmesen fejtse ki, hogy mi a baja, akkor ennek vége lesz. De nem vesztesz vele sokat.

Amúgy ő milyen hiperkarrier lépcsőin hasít?

2017. jún. 18. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, és a másik oldal?

Mert a leírásod alapján te tökéletes vagy, márpedig ez nem így van.

- pl. konfliktuskezelés

- szexuális életetek (változatosság, rendszeresség, "fadarab"-dolog...)

Ezek pl. elég fontosak és semmit sem tudunk róla a leírásodból.

2017. jún. 19. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!