Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig halogatható a gyerektéma? Érdemes húzni az időt?
Figyelt kérdés
Szeretem a párom, 1 éve vagyunk együtt. 29 évesek vagyunk, és ő már első perctöl kezdve nagyon szeretne gyereket. Én viszont még nem érzem, hogy elég erős lenne ez a kapcsolat. Féltékenykedik, és én amúgy sem szeretnék "megrendelésre" gyereket, csak pár év múlva.2017. jún. 17. 19:13
1/5 anonim válasza:
Ezt mindenképpen kommunikálni kell felé. Lehet, hogy ha egy konkrét, nem feltétlenül időhúzós választ adsz, hanem racionálisan elmondod az érveidet és az ellenérveidet, az elképzeléseidet a jövőre nézve, akkor megnyugszik és ő is hajlandó lesz várni. De azzal, ha csak bólogatsz és "igen, drágám"-ozol, azzal nem fog megoldódni a probléma egyik oldala sem.
2/5 Költőnő? válasza:
Értem, hogy vki úgy gondolja, hogy ő már fogantatása pillanatában szülő volt, de ez tipikusan az a kérdés, amit nem lehet presszióra hagyatkozva megválaszolni és elkapkodni sem. 3gy év az még kb lófütty amúgy is. No meg aztán együtt éltek? Mióta? Lakhatás? Melók? Stb stb
3/5 anonim válasza:
1-2 év az még vicc kategória. Ne vállaljatok még gyereket.
5/5 anonim válasza:
Látszik a leírásból, hogy te még egyáltalán nem vagy felkészült a gyermekre, így azt tanácsolom, hogy ne szülj. Hidd el, ezt te is megszenvednéd, de a gyermeked is!
Az viszont nem jó, hogy féltékenykedik. Tisztázzátok a dolgokat - a féltékenykedést, meg a gyerekvállalás kérdését is. Légy világos!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!