Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Elkerülhetetlen a szakítás?
"Annyira rossz sorom nincs, nem ver..." - micsoda merce...
Amugy fogalmam sincs, miert vagy ebben a kapcsolatban. Az ilyen fasziktol nagyjabol a masodik randi eleje kornyeken kell egy udvarias "nem egymast keressuk"-kel elmenekulni, nem pedig varakozni, hogy majd jobb lesz, es majd 31 evesen teljesen "ujra szocializalom", es minden jo lesz.
Hát de akkor se az legyem már a mérce, hogy nem ver...
Nézd, semmi közös nincs bennetek igazából és nem is lesz. Nincsenek illeszkedési pontok sem. Akkor nem értem, mi a kérdés igazából.
Hát csak olvasd már vissza, amit leírtál te lány.
Én sosem tudtam ilyen posvány kapcsolatban élni, ahol az a mérce, hogy "nem ver".
Mennyi ilyen van, amikor csak azért vannak együtt a felek, hogy ne legyenek egyedül.
31 éves "férfi" ül a koszos lakásában és játszik... gyereket akar, de a szex nem megy. (1 percnél hosszabb előjáték???? my God!)
Ne "adagoljál" semmit, mondd meg, hogy te ennél pozitívabb jövőt akarsz viszlát.
1. Ő már nem fog változni.
2. Neked ez nem jó, boldogtalan vagy.
3. Mire vársz?m
Ha a szex szar, megette a fene.
Keress mást, aki érzelmileg ÉS szexuálisan is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!