Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? (fontos! )
van egy lány akivel már 2éve együtt vagyok és szeretem de mostanában sokszor leszól meg csesztet
és összekapunk -kibékülünk , összekapunk -kibékülünk...ez így megy folyamatosan..velem egyidős és nagyon szép meg sexy és pont nekem való nagyon szép párt alkotunk(/alkottunk).. .(pesten)
van egy másik lány aki 2 évvel fiatalabb nállam ,belé meg szerelmes vagyok és olyan kedves vicces meg aranyos ő sosem bánt és mindig megért de ő viszont 30km-rel odébb lakik
na melyiket válasszam?
bocs a helyesírási hibákért..(sietek)
most ne a tisztességről beszéljetek hanem hogy ti mit tennétek?
előre is kössssz!
hát.. azok alapján ahogy a lányokról írsz, már el van döntve.
másrészt, ha ennyire rosszba vagytok a barátnőddel, akkor beszéld meg vele.. vagy hagyd ott! ne azért legyél együtt vele hogy legyen valakid..
és azt még hozzátenném, hogy ha már így más fele kacsingatsz, akkor már tényleg nincs sok értelme ennek a kapcsolatnak.. :D
a 30 km meg nem sok :) kibírható
remélem segítettem.
KT
Most komolyan,30 km közétek állhat,ha te tényleg szerelmes vagy? Jó sokat érhet a szerelmed,ha a távolság miatt elszalasztod a lányt.
A mostani barátnődről azon kívül,hogy szexi egy pozitívumot sem mondtál.Akkor nem értem,a szexen kívül minek vagy még mindig vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!