Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeret már a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret már a barátnőm?

Figyelt kérdés
Majdnem 6 hónapja vagyunk együtt, az első párban sokat veszekedtünk, mindig féltékenykedtem, de már nem.Volt olyan hogy egy másik csávóval akart "aludni", legalábbis nagyon beszéltek róla. Megbocsájtottam neki. De ha összeveszünk valamin, nem akarja megbeszélni soha, mindig nekem kell rohangálni hozzá és ráerőltetni hogy ha valami baj van akkor beszéljük meg mert nagyon szeretem és nem tudnám elengedni. Eljár bulizni, találkozgat a fiú barátaival, iszik és füvezik is ami nagyon zavar. Mondtam neki hogy nem akarok hallani a fűröl de ha inni akar akkor azt velem, ne más nellett mert félek hogy nagyon leiszi magát és ha rámászik valamelyik gyökér ő meg ugye be van rúgva.. Emellett sokszor flegma, mindig én keresem soha nem ír magától.. Mit tegyek?
2017. jún. 13. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a kapcsolatot csak te veszed ennyire komolyan kettőtök közül :(
2017. jún. 13. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre mi alapján mondod, hogy kapcsolat? Veszekedtek, ő mással akar aludni, nem tudjátok megbeszélni a dolgokat, stb... Az utolsó haverommal is jobb a kapcsolatom......

Ennek mi értelme? Írnám, hogy szakíts, de azt csak kapcsolatban lehet.

2017. jún. 13. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
megadhatnád a számát... klassz lenne most egy gyors numera...
2017. jún. 13. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Erre szokták mondani hogy ha neked ez kell akkor meg is erdemled a sorsodat!
2017. jún. 13. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kapcsolat csak a te részedről .. neki csak egy "biztonsági" pont vagy kitudja milyen céllal.
2017. jún. 13. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Az elmondottak alapján én azt is kétlem, hogy szeretett egyáltalán, ha a kompromisszumképessége egyenlő a nullával.
2017. jún. 13. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!