Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy felnőtt férfi azzal, akit elvileg tisztel és szeret?

Figyelt kérdés

Már most nem tudok kiigazodni a barátomon, akivel a kapcsolatunk viszonylag friss, pár hónapja tart. A napi kommunikáció teljesen rendben, összhang és egyetértés megvan, szeretjük egymást. Ami kicsit zavar, hogy mindamellett, hogy naponta többször elmondja, mennyire szépnek, egyedinek, kifinomultnak, intelligensnek tart, meg kell azt is hallgatnom, ahogy más nõket jellemez innen-onnan a környezetébõl. Ez még hagyján, nem is zavar, de mintha folyamatosan vibrálna, hogy tudna engem féltékennyé tenni, mikor ugrok arra, hogy kivel-mikor-hol beszélgetett vagy találkozott, folyton ezt a témát feszegeti. Ha viszont én jegyzek meg valamit egy másik férfin kíváncsiságból -vajon erre ő hogy reagál- na az már nem tetszik neki. Hozzátenném, egy 30 éves férfiről van szó. Volt egy olyan kijelentése is, hogy szabadok vagyunk, azt csinálunk, amit akarunk, csak tudjunk egymás szemébe nézni. Elég fura ilyet hallani egy párkapcsolatban, pedig velem tervez elmondása szerint.

Mennyire lehet komolyan venni õt szerintetek?

Köszönöm

2017. jún. 9. 15:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hogy ez valami pua technika, hogy folyamatosan emlékeztet rá, hogy nem csak te vagy az egyetlen valamire való nő...
2017. jún. 9. 16:04
 2/18 A kérdező kommentje:

De erre mi szükség van, mi a célja?

2017. jún. 9. 16:06
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem itt azért nincs meg a maximális tisztelet. Ha a barátod más nőkről beszél, az semmiképp nem normális.
2017. jún. 9. 16:08
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Manipuláció, hogy biztos ne érezd azt, hogy teljesen megkaptad, és szépen lassan beleunj a kapcsolatotokba. Bár sajnos annyira én sem vagyok járatos ebben az egész pua dologban, hogy többet tudjak mondani...
2017. jún. 9. 16:09
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Pár hónapja ismered. Keress mást. Én biztos nem hallgatnam ezt.
2017. jún. 9. 16:19
 6/18 A kérdező kommentje:

#4:

Már én is gondoltam a pua-ra, de miért lenne az jó neki, ha beleunnék a még el sem kezdõdött kapcsolatba?

(Család, barátok elõtt is vállalja, hogy együtt vagyunk, ezzel nincs gond)

2017. jún. 9. 16:21
 7/18 anonim ***** válasza:
51%

>A napi kommunikáció teljesen rendben, összhang és egyetértés megvan

Ha ez igaz, akkor miért itt keresel választ ezekre a kérdésekre, és miért nem beszélted meg már a pároddal? Ha nem kérdezted meg tőle, akkor mégsem igazán megy a kommunikáció. Ha pedig megkérdezted, de nem válaszolt úgy, hogy le tudd zárni ezt a problémát, akkor... megintcsak nem igazán megy a kommunikáció. Szóval, miért nem érted még pontosan, hogy mi zajlik benne?

2017. jún. 9. 16:33
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Pua vagy sem, nem tudom, de ahogy írták, manipulálni próbál. Próbálja azt az érzést elültetni benned, hogy ne legyél már olyan biztos a dolgodban vele kapcsolatbsn, és próbál féltékennyé tenni. Ez teljesen abnormális dolog egy párkapcsolatban. Szerintem eljött az idő, hogy kiadd az útját. Kísérletezzen mással...
2017. jún. 9. 16:36
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A technika szerint allandoan emlekeztetnie kell teged, hogy o masoknak is kell, szoval te csak kaparj utana es legy feltekeny, tudd mar, hogy te milyen jo hapsit kaptal, tudd a mar a helyedet. Az a kijelentese, hogy szabadok vagytok es azt csinaltok, amit akartok, az csak ra ervenyes, o szabad, te meg fogadd el igy, ahogy van. Csak manipulal teged, olvass utana a pua es red pill dolgoknak a neten, igen csak el fogsz csodalkozni. Utana pedig donts, hogy kell-e neked egy faraszto, agyatlan, magat megjatszo, az erzelmeidet manipulalo fiucska. Amugy szerintem nem tervez veled, csak rajtad tanulgatja es gyakorolja a technikat, hogy hogy lehet megtartani egy not hosszabb tavraa dugitarsnak, amint megun teged mar lepni is fog tovabb. Nem tisztel es nem szeret teged, csak kiserletezik rajtad az "egyszer buntetunk/bantunk, maskor simogatunk es dicserunk" modszerrel. En kirugtam pillanatok alatt az eletembol az ilyen udvarlokat.
2017. jún. 9. 16:37
 10/18 A kérdező kommentje:

Azt nem is írtam,

azzal jött valamelyik nap, hogy rendszeresen megfordul egy adott étteremben, ahol jóban van az egyik pincércsajjal, emiatt azt hiszik az ott dolgozó ismerõsei, hogy együtt vannak...

2017. jún. 9. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!