Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy felnőtt férfi azzal, akit elvileg tisztel és szeret?
Már most nem tudok kiigazodni a barátomon, akivel a kapcsolatunk viszonylag friss, pár hónapja tart. A napi kommunikáció teljesen rendben, összhang és egyetértés megvan, szeretjük egymást. Ami kicsit zavar, hogy mindamellett, hogy naponta többször elmondja, mennyire szépnek, egyedinek, kifinomultnak, intelligensnek tart, meg kell azt is hallgatnom, ahogy más nõket jellemez innen-onnan a környezetébõl. Ez még hagyján, nem is zavar, de mintha folyamatosan vibrálna, hogy tudna engem féltékennyé tenni, mikor ugrok arra, hogy kivel-mikor-hol beszélgetett vagy találkozott, folyton ezt a témát feszegeti. Ha viszont én jegyzek meg valamit egy másik férfin kíváncsiságból -vajon erre ő hogy reagál- na az már nem tetszik neki. Hozzátenném, egy 30 éves férfiről van szó. Volt egy olyan kijelentése is, hogy szabadok vagyunk, azt csinálunk, amit akarunk, csak tudjunk egymás szemébe nézni. Elég fura ilyet hallani egy párkapcsolatban, pedig velem tervez elmondása szerint.
Mennyire lehet komolyan venni õt szerintetek?
Köszönöm
De erre mi szükség van, mi a célja?
#4:
Már én is gondoltam a pua-ra, de miért lenne az jó neki, ha beleunnék a még el sem kezdõdött kapcsolatba?
(Család, barátok elõtt is vállalja, hogy együtt vagyunk, ezzel nincs gond)
>A napi kommunikáció teljesen rendben, összhang és egyetértés megvan
Ha ez igaz, akkor miért itt keresel választ ezekre a kérdésekre, és miért nem beszélted meg már a pároddal? Ha nem kérdezted meg tőle, akkor mégsem igazán megy a kommunikáció. Ha pedig megkérdezted, de nem válaszolt úgy, hogy le tudd zárni ezt a problémát, akkor... megintcsak nem igazán megy a kommunikáció. Szóval, miért nem érted még pontosan, hogy mi zajlik benne?
Azt nem is írtam,
azzal jött valamelyik nap, hogy rendszeresen megfordul egy adott étteremben, ahol jóban van az egyik pincércsajjal, emiatt azt hiszik az ott dolgozó ismerõsei, hogy együtt vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!