Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy felnőtt férfi azzal, akit elvileg tisztel és szeret?
Már most nem tudok kiigazodni a barátomon, akivel a kapcsolatunk viszonylag friss, pár hónapja tart. A napi kommunikáció teljesen rendben, összhang és egyetértés megvan, szeretjük egymást. Ami kicsit zavar, hogy mindamellett, hogy naponta többször elmondja, mennyire szépnek, egyedinek, kifinomultnak, intelligensnek tart, meg kell azt is hallgatnom, ahogy más nõket jellemez innen-onnan a környezetébõl. Ez még hagyján, nem is zavar, de mintha folyamatosan vibrálna, hogy tudna engem féltékennyé tenni, mikor ugrok arra, hogy kivel-mikor-hol beszélgetett vagy találkozott, folyton ezt a témát feszegeti. Ha viszont én jegyzek meg valamit egy másik férfin kíváncsiságból -vajon erre ő hogy reagál- na az már nem tetszik neki. Hozzátenném, egy 30 éves férfiről van szó. Volt egy olyan kijelentése is, hogy szabadok vagyunk, azt csinálunk, amit akarunk, csak tudjunk egymás szemébe nézni. Elég fura ilyet hallani egy párkapcsolatban, pedig velem tervez elmondása szerint.
Mennyire lehet komolyan venni õt szerintetek?
Köszönöm
Köszönöm szépen mindenkinek, most nagyon elgondolkodtam ...
Nem feküdtem még le vele szerencsére, tehát dugópajtás kilõve.
Éreztem, hogy nem teljesen okés a történet, ha rendben lenne, sosem írnék ide.
Csajokkal kavar, mégcsak nem is nevezi õket a barátainak...
Természetesen én a srác barátaimat is megkérdeztem, az egyik közülük egybõl rávágta, hogy PUA.
Nagyon gyerekes, infantilis... én nem tudom, naponta hányszor mondom a kedvesemnek, hogy szép - de olyasmit biztosan nem mondanék, hogy "szabadok vagyunk, azt csinálunk, amit akarunk" - persze, csak éppen egymást akarjuk, tehát ez elég fancsali szöveg.
Más nők, pasik meg csak elvétve kerülnek szóba - mindenféle manipulációs szándék nélkül.
Valamennyire benne vannak az életben, ennyi.
Én nem nagyon erősíteném ezt a kapocsaltot, vagy konkrétan hagynámm a pcsába. :)
Az előző kapcsolatában is az volt a színvonal, hogy huszon x évesen oda-vissza csalták egymást, "visszaadták" egymásnak.
Iszonyat éretlennek érzem magamhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!