Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a pasiknak, ha évek óta barátnőjük van, hogy ismerkedjenek? Ezt mivel lehet kiküszöbölni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 14:34
1/3 anonim válasza:
Szia, a férfiak szeretik és keresik az újdonságot. Lehet, hogy a kapcsolat túlságosan megszokottá válik, így új kihívásokat keresnek. Ha szeretnéd megelőzni, légy kreatív, és kezdeményező mindenhol. Hívd táncolni, találj ki új játékokat az ágyban, stb... A folyamatos megújulás a kulcs.
2/3 anonim válasza:
Semmivel sem lehet kiküszöbölni...mi lányok is ismerkedünk szerintem,persze nem azért mert váltani szeretnénk! csak az ember szeret minél több embert ismerni,főleg újakkal beszélgetni...ilyesmik kapcsolatokra szert tenni!! Ha a párod szeret és beszélget egy másik nővel még nem feltétlenül a konkurenciát kell benne látni!! Én néha megkérdezem h tetszik ez a lány..de jobb nem megkérdezni! ha szeret s jó veled nem kell neki más!
3/3 A kérdező kommentje:
igen,csak voltak dolgai,mondta h jaj,persze ismerkedjenek meg,nem lesz gond,mikor megbeszéltük h nem ismerkedünk,mert mikor én ismerkedtem majdnem szakított velem....meg írta régebben egy csajnak h baszottul szexi,stb...most jó minden,megígérte h nem teszi többet,mert nem akar elveszíteni..csak szeretném elejét venni a dolgoknak...újítani mivel lehet mindig?
2008. okt. 16. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!