Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresőn minek vannak fent az olyan lányok, akik a "mindenem a party", "imádok bulizni" szavakkal jellemzik önmagukat? Ha ez a legfontosabb jellemvonásuk, akkor ismerkedjenek a diszkóban.
hát ne hari, de miért ne lehetne neten ismerkedni bárkinek? én azért nem osztom ezt a meglátást, h a visszahúzódóbb embereknek való a net ... ismerek én olyan belevaló srácokat és csajokat, akik mégis sokat lógnak a neten, ismerkedési szándékka, és persze nem is haboznak sokat, és valahol itt van a lényeg .... sztem aki visszahúzódó, az neten is visszahúzódó lesz és tök fölöslegesen ül a gép előtt.
de most nem ????
Szabad ország, szabad emberek... blablabla mindenki azt csinál amit akar.
Ha okosan, ügyesen keresgélsz és a társkerin nem csak a csaj képét nézed meg, akkor találhatsz visszahúzódóbb lányt is. Csak a szerényebb csajok nem olyan képet tesznek ki, amin kivan mindenük, ezért nem fogsz rájuk akadni soha, mert afölött elsiklasz miközben recskázol a sok nőre.
Na, kapizsgálod már mucika? Nézz körül kicsit jobban!!
Interneten nem érdemes ismerkedni, mert szinte kizárólag kétségbeesett, kiéhezett, szeretethiányos, pszichopata emberek vannak. Mindkét nemből.
Mellesleg kérdező miért zavar az, ha partizók is regisztrálnak? Zavar a keresésben? Ha nem tetszik, át kell ugrani az adatlapját.
Jobb lenne kimenni az otthon melegéből és keresni párt bárhol (!).
Ha jól értem lány vagy, neked aztán még könnyebb is.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!