Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresőn minek vannak fent az olyan lányok, akik a "mindenem a party", "imádok bulizni" szavakkal jellemzik önmagukat? Ha ez a legfontosabb jellemvonásuk, akkor ismerkedjenek a diszkóban.
Figyelt kérdés
Miért nem hagyják meg a visszahúzódóbb lányoknak és fiúknak ezt az ismerkedési formát? Ők találnak a partyban hozzájuk valót, de nekünk sajnos még a neten is ilyen mentalitású emberek tucatjaiba kell beleütköznünk.2010. dec. 3. 09:22
12/13 anonim válasza:
jaja, 10:00 elmondta a lényeget
13/13 anonim válasza:
10:23 szeretnék rádcáfolni. sem én sem barátnőm nem vagyunk/voltunk kétségbeesettek és szeretethiányosak se pszichopaták. ő is szórakozásbol volt fenn mer mér ne, én meg csak 1 napra regisztráltam mer unatkoztam. és így alakult.
szal azoknak van igaza akik aztmondják mindenféle emberek vannak ugyanugy mint a való életben.
ja és mi nem vagyunk a discos partys kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!