Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálatból bunkózik, vagy érez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálatból bunkózik, vagy érez még irántam vmit?

Figyelt kérdés
van egy fiú akivel jártam(eléggé szeretett),és még midnig tetszik.Pár napja letiltottam msn en,mert leakarom/tam zárni ezt az ügyet,és így könyebbnek látszott a dolog,de azóta kérdezgeti a suliba h mi abajom,és mért tiltottam őt le.Erre nm tudok értelmes választ adni,mert nm tudja h én még midnig szeretem,és ez titok.Nem vagyok vele túl kedves ,mer már nm akarom őt szeretni,mert sokat vagyok szomorú miatta.Ma példáúl tiszta bunkó volt velem,egy barátja azt mondta azért mert szeret.Hát mg ha így is van elég furcsán mutatja ki.Pl azt mondta h ha jönnének a romák,akkor feldöntene engem,és futna ahogy csak bír:D ..-.- meg többször is bunkó megjegyzéseket tett a beszélgetések közben,aztán még 1 x be is mutatott ,de nm sokkal utána meg mondta h reméli h mi még jóban vagyunk,és h mondjam el neki mi baj,mér tiltottam le.-.- nm tudom,szerintetek miért ilyen ..ennyire utál,vagy tényleg tetszem még neki ? és mit kéne tennem ? viseljem el a bunkóságait? vagy?..
2010. máj. 18. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az oviba viselkedtem így utoljára a lányokkal, de merem állítani annyi idősek vagytok mint ahány évvel én utoljára oviba jártam.
2010. máj. 18. 18:50
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Mi lenne ha ha megszólit nem vennéd fel, és hagynád a francba. Megmondanád neki hogy ne viselkedjen gyerekesen, és akkor ha igazán tetszel neki akkor megpróbál normális lenni, ha nem akkor meg megkérsz vkit h rugja szét a pici segggét.
2010. máj. 18. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:

18:52-nek, mert ha megkér valakit , hogy rúgja szét a pici seggét, akkor ő tényleg felnőttesen viselkedik igaz?Látom te se vagy több a kérdezőnél.

Kérdezőnek:miután te bunkóztál vele, letiltottad, nem adsz értelmes választ neki, még te csodálkozol, hogy nem viselkedik veled normálisan...?EL lehetne gondolkodni szerintem.

2010. máj. 18. 18:57
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) nm vagyunk ovisok xd:D am. nm szoktam felvenni,álltalába nem igen szólok vissza neki..csak megkérdezem mér ilyen bunkó..:d
2010. máj. 18. 18:57
 15/16 A kérdező kommentje:
utolsónak..- LETILTOTTAM,mer többet érek iránta barátságnál,és mert így könnyebbnek látszott túllépni rajta! nem azér csináltam mert hű de jó poénnak tartom és mer dedózok..-.- de nyilván nem mondhatom el neki az igazat h miért is tiltottam le,mert akkor kiderül az igasság h szeretem,de azt nem szeretném,mert lehet h ő már nem akar tölőem semmit,és akkor értelmetlen tudnia..
2010. máj. 18. 19:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy már nem akarsz tőle semmit, lezártad a dolgot.
2010. máj. 18. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!