Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálatból bunkózik, vagy érez még irántam vmit?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel jártam(eléggé szeretett),és még midnig tetszik.Pár napja letiltottam msn en,mert leakarom/tam zárni ezt az ügyet,és így könyebbnek látszott a dolog,de azóta kérdezgeti a suliba h mi abajom,és mért tiltottam őt le.Erre nm tudok értelmes választ adni,mert nm tudja h én még midnig szeretem,és ez titok.Nem vagyok vele túl kedves ,mer már nm akarom őt szeretni,mert sokat vagyok szomorú miatta.Ma példáúl tiszta bunkó volt velem,egy barátja azt mondta azért mert szeret.Hát mg ha így is van elég furcsán mutatja ki.Pl azt mondta h ha jönnének a romák,akkor feldöntene engem,és futna ahogy csak bír:D ..-.- meg többször is bunkó megjegyzéseket tett a beszélgetések közben,aztán még 1 x be is mutatott ,de nm sokkal utána meg mondta h reméli h mi még jóban vagyunk,és h mondjam el neki mi baj,mér tiltottam le.-.- nm tudom,szerintetek miért ilyen ..ennyire utál,vagy tényleg tetszem még neki ? és mit kéne tennem ? viseljem el a bunkóságait? vagy?..2010. máj. 18. 18:34
1/16 anonim válasza:
Hát már az is fura hogy ilyen pasival jártál. Szerintem még eléggé éretlen, és a fiúk ismertetőjele a bunkózás. De ezt félretéve szerintem érezhet vmit irántad, másképp nme érdekelné az msn se.
2/16 anonim válasza:
Ha kinőtted azt a dolgot, hogy az érzéseidet titkolod feleslegesen, lehet esélyed.
3/16 nielindi válasza:
irod, h bunko vagy vele, meg le se sz@rod, és azon lovagolsz, h ö milyen bunko?!?!?! atyaég! de jo a 14 éveseknek, h ilyen problémájuk van.
5/16 anonim válasza:
Mindeketten gyerekek vagytok még ez a lényeg.
6/16 anonim válasza:
Sokaknak (köztük nekem is) a bunkóság egy egyszerű védekezési mechanizmus.
Szerintem mond el neki őszintén, hogy még mindig érzel iránta valamit és ezért tiltottad le.
7/16 A kérdező kommentje:
én nem bunkózok vele..nem vagyok mézes mázas de elég jól elbeszélget/nék ha nem lenne se*gfej.. amúgy meg mikor jártunk,akkor teljesen normális volt.Most is az,csak az msn es szitu óta nem..és megkérdeztem mi baja,és azt mondta h én kezdtem.. szerintetek mit kéne csinálnom ? elfelejteni,vagy bevallani h szeretem ?
2010. máj. 18. 18:43
8/16 A kérdező kommentje:
Amúgy meg igazatok van ,nem tagadom..:/
2010. máj. 18. 18:44
9/16 anonim válasza:
Jaj ez az én kezdtem te kezdted ez kicsit alsós módszer, figyelj még várj egy 3 évet és akkor már emberien fog gondolkodni, te meg felnősz.
10/16 A kérdező kommentje:
nem tehetek róla hogy ilyen módszerei vannak . én nem dedózásból tiltottam le hanem mert elakarom felejteni! de ez így nem fog menni ..:/
2010. máj. 18. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!