Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy lett az egója és bunkózik is. Ha nem beszélek vele az lehet észhez térítené ugye?
Barátnőm hirtelen nagyot változott. Eddig soha egy rossz szót nem mondott volna nekem, megsérteni se tudott, most meg kb. 1 hete minden nap összeveszik velem valamin. Múltkor telefonon volt velem bunkó most meg az msn-en. B*szd megezeik, és rondán is beszél, elég kiábrándító.
Facebookra már olyan képeket rak fel, amin melltartóban van és bugyiban. Nagyon oda van vele ha lájkolják és az egójától már létezni se tud. Gondoltam arra, hogy most nem keresem egy darabig és majd csak feltűnik neki. Szerintetek ez jó ötlet lenne? Ugyanis nagyon elszaladt a lóláb alatta mióta velem jár. Előttem azt mondták jó kislány volt. Pedig én nem szoktam rossz hatással lenni senkire általában, fogalmam sincs miért lett ekkora egója és miért változott meg ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!