Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavar, illetve elfogadnátok-e, ha a párotok meglepne egy Horvátországi nyaralással titeket?
Te ismered magatokat. Ha te nem vagy ilyen elvárós-szemrehányós, az szuper. Bennem az lenne, hogy fizetnem kell valahogy, és a seggbebszást Monte Carlo-ban sem engedném.
Megkérdezted, minket mennyire zavarna, engem nagyon. De a barátnődet te ismered, ne belőlem indulj ki.
Miért kell ilyen ordenáré stílusban válaszolni? Egyébként nem, nem vagyok irigy, de mi nyaralni inkább Bulgáriába járunk, sokkal olcsóbb, és ugyanúgy tengerpart - de még Észak-Afrika is jobban megéri.
Nem a pénzköltés a baj, de ha tudsz x összegért nyaralni tenger mellett, meg tudsz x/2 összegért nyaralni tenger mellett, akkor minek fizetnél többet?
Amúgy nem tudom, hogy az első hozzászólásom utolsó mondatát elolvastad-e ("Maga a gesztus amúgy jó, ha más helyszínt képzelek a leírásba, akkor örülnék, fizetném a kaját, vagy amit tudok."), mert azt írod, nem Horvátország a lényeg.... de válaszoltam úgy is, hogy nem azt vettem lényegnek, innentől nem értem a bunkózást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!