Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a csaj hazudik vagy a barátom?
Figyelt kérdés
Pénteken elmentem a barátom elé suliba és amikor jött ki, egy kis duci csaj valamit mondott neki hangosan, amiből csak a barátom nevét értettem, aztán elment vihorászva..na, ez a csaj már nem először próbál "kacérkodni" a barátommal, akire most pénteken viszont nagyon mérges lettem, mert mondtam neki, hogy szóljon már rá, ő pedig a végén rám lett mérges, hogy hogy lehetek féltékeny egy dagadt csajra...na, végül megbeszéltük, hogy felveszi az msnemre a csajt és beszél vele, hogy miért nem hagyja békén. Nekem már pénteken is gyanús volt, hogy magától csak nem rohangál mindig oda a barátomhoz, valami oka van, úgyhogy a barátom hazudik (azt mondta ők sosem beszélnek stb). Na, ma feljött a csaj msnre és kérdezte ki vagyok. Én a barátom nevében megírtam neki, hogy hagyjon békén, mert nem is ismerem attól, hogy nem száll le rólam. (a barátom aztmondta, ha éppen nincs itt és feljön a csaj msnre, írjak a nevében). Erre a csaj felháborodott, hogy milyen egy beképzelt f*sz és hogy mit dumál neki, ha egyszer ő megy mindíg oda hozzá... na most akkor mivan?2010. máj. 18. 17:23
21/31 A kérdező kommentje:
mindketten nem hazudhatnak:D
2010. máj. 18. 18:00
22/31 anonim válasza:
Tom h "edi" vok,:-D...de ez az igazság.nem?ha a barátod valamit rejtegetne előled akk biztos nem kért volna meg arra h írj helyette.100% h nem csak meg,sőt szerencsés vagy h egy ilyen helyes pasit ki fogtál....és haa a csajok pisszegnek utánna akk te arra mindig büszke legyél.mert tudod h csak a tied az a fiú aki mások érdeklődést is fel fel kelti.:-D:-D ne legyél féltékeny,ne rontsd el ezt a szép kapcsolatot:-*
23/31 A kérdező kommentje:
Nem akarom elrontani, csak tudod volt már rá példa, hogy volt barátnőjének írt néhány dolgot, azóta nagyon félek:S
2010. máj. 18. 18:08
24/31 anonim válasza:
Azt mondtad h ez a duci csaj a barátodnak a volt barátnőjének a a barátnője ugye?(egy picit érthetetlen de na)
25/31 A kérdező kommentje:
igen igen
2010. máj. 18. 18:21
26/31 anonim válasza:
Ha igen akk lehet h a volt barátnője kezd van a dologba.:O de már mondam biztos nem csalna meg.és ha igen akk nem érdemel meg;-)
17/l
28/31 A kérdező kommentje:
Jaaj, ilyen kis dologból mekkora kavalkád lett most már tényleg nem tudom, ki a hunyó:S
2010. máj. 18. 18:33
29/31 anonim válasza:
Én sem tudom sajnos de biztos nem szeretnék a helyedbe lenni.a tehetetlenség az ami meg öli az embert.tudod mi a leg jobb meg oldás?!az h 2ten meg beszélitek a dolgot.:-*sok sikert
30/31 A kérdező kommentje:
Jólvan megfogadom a tanácsodat, majd holnap leírom mire jutottunk:)
2010. máj. 18. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!