Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egyre többet felhozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyre többet felhozza a gyerekvállalást és nem bírom hárítani ebből szakítás lesz szerintetek?

Figyelt kérdés
Már felhozta a párom a gyerekvállalást de mindig hárítottam hogy majd máskor stb de ebben a hónapban már harmadszor beszél róla. Ha kimondom neki hogy sose akarok gyereket hagyjon békén szakítani fog velem? Nem akarom tönkretenni a testem a terhességgel meg a szüléssel most nagyon jó alakom van kevés sporttal és a munkahelyemet is szeretem nem akarom elveszíteni. A gyerekeket se szeretem annyira idegesít amikor a buszon vonaton sírnak.
2017. jún. 11. 12:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs azzal a vilagon a semmi baj, ha nem akarsz gyereket, megertem!

Azt viszont nem, hogy miert nem vagy oszinte a parodhoz.

2017. jún. 11. 13:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy nem akarsz, én sem akarok. De én ezt már az ismerkedéskor megbeszéltem a mindenkori kiszemelttel és ha Ő akart, én megmondtam, hogy nem egymást keressük. Nagyon szemét dolog a másikat áltatni! Tessék neki kerek perec megmondani, hogy nem akarsz. Ha szakítotok emiatt, hát jó. Majd találsz te is és Ő is olyat, aki neki megfelel. Ennyi.

26/F

2017. jún. 11. 13:27
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

A helyzetünk annyiban hasonló, hogy én is fél éve vagyok végre egy normális, karrier szempontjából is jó munkahelyen, jó légkörben.- Hasonló szo*pások után.-

Az én párom is gyakran hozza fel a témát, különbség viszont, hogy én is MAJD szeretnék gyereket, de semmiképp 2-3 éven belül...

Ezt mi már megtárgyaltuk, mert tudom, ha rajta múlna, már most is jöhetne.

Viszont: Te ha egyáltalán nem szeretnéd, a párod meg vágyik rá, önzőség lenne húzni az idejét... Ne vedd el tőle az esélyt, hogy mással valóra váljon a kívánsága, a család...

Szóval én a helyedben leülnék és megmondanám neki, és bizony- ha tiszteled és szereted valamennyire a párod-, akkor szakítanék is, még akkor is, ha msot nem látja be mert szeret téged,hogy hosszú távon nem egyeztek és valamelyikőtöknek be kell nyelnie ezt, a nem éppen kicsi lemondást..

Ez egy életre kiható döntés, nem olyan kérdés, hogy 2 vagy 3 szobás lakást vegyetek, kertes vagy kert nélkülit, meg hasonlók.

26N

2017. jún. 11. 13:58
 14/20 anonim ***** válasza:
44%

Én szakítanék azonnal vele,ha a pàrom akarba gyereket.

Nem tudom miért kell leugatni a kérdezõt hogy neki fontosabb az alakja,én igazat adok neki.

Meg,hogy dolgozni akar.

Nyilvàn k.. Jól keres és majszolni akarja az elétet,inkàbb ez,mint hogy 150e nettóra szülnek aztàn mehet a parizer mindennap.

2017. jún. 11. 14:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem vagy őszinte?

Félre ne érts: megértem, hogy nem akarsz gyereket, szíved joga eldönteni. Mondjuk ha jó genetikával rendelkezel (=jó alak kevés sporttal), akkor nem hiszem, hogy a terhesség mindezt tönkretenné, de te tudod.

Ahhoz viszont nincs jogod, hogy hülyíts valakit, aki akar gyereket. Mit gondolsz, meddig tudod ezt húzni? Ha még háromszor eljátszod ezt a hárításos történetet, akkor szerinted nem fog neki feltűnni, hogy igazából nem is akarsz gyereket?

Ha tudod, hogy soha az életben nem akarsz gyereket, akkor milyen jogon hazudsz neki hónapokig vagy évekig, hogy "még nem állok készen, de máskor majd szülök?"

A közös jövőkép nagyon sokat számít egy kapcsolatban.

Egyébként ha szakít is veled, azt meg kell értened. Nem várhatod el, hogy feladja érted az álmaid, ahogy te sem ugrasz, hogy feladd miatta a tiédet, és teherbe ess most azonnal.

A legjobb az lenne, ha te egy olyan férfival lennél, aki nem akar gyereket, ő pedig egy olyan nővel, aki szintén gyereket akar.

21/L

2017. jún. 11. 15:24
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

"Nyugi, 40 évesen, vagy akár később, már úgyse ilyen alakod lesz. Tested veszíteni fog a rugalmasságából..stb. A tested is öregszik, vedd ezt tudomásul!!"

[link] xi/a-20-eves-lanyoknak-sincs-ilyen-feneke ;))

Mondd meg neki őszintén, hogy NEM akarsz gyereket (legyen bármi is az oka, senkinek sincs joga beleugatni). Vagy elfogadja, vagy szétmentek, mert más az elképzelésetek. Ha valamelyikőtök feláldozza magát a másikért, az boldogtalan lesz.

Ne figyelj a sok birkára, akik szerint önző vagy. Bezzeg, amikor valaki rondán bánik a gyerekével, vagy esetleg a halálát okozza (elég sok ilyet olvasni mostanában), mindenki egy emberként mondja, hogy nem kellett volna szülnie :D

2017. jún. 11. 15:47
 17/20 anonim ***** válasza:
71%

Nem gondolom önzőségnek, hogy valaki gyereket akar. Elég természetes dolog.

Ha te nem akarsz, akkor jobb lenne, ha nem kamuznál, hacsak nem fogyatékos, akkor is rá fog jönni.

Így még viszonylag normálisan tudtok szétválni, ha úgy gondol rád, mint egy hazudozós kis ... izére, akkor meg csúnya lesz a dolog.

De szakítás lesz mindenképpen, ebben nincs kompromisszumos lehetőség - de hát egy férfi ráér akármeddig szinte.

2017. jún. 11. 18:06
 18/20 anonim ***** válasza:
#10 +++++++
2017. jún. 12. 00:55
 19/20 anonim ***** válasza:
46%

"Fél éve sikerült normálisat találni ahol végre rendesek velem és szeretek bemenni dolgozni és jó a légkör."

Ez csak kifogás. Mennyi de mennyi jó munkahellyel rendelkező nő szült már. Van csed, gyed, vagy akár már az sem mert van bölcsi és mehetsz dolgozni. Senki nem kényszerít rá hogy hagyd ott a munkát, és legyél csak anyuci...tehát ez így kicsit sántít.

Amúgy nem gáz ha nem akarsz gyereket, csak őszintének kellene lenni nem hamukázni.

45%-os hülyének meg, mert aki gyereket szül az tuti 150 nettót keres meg parizert eszik mi? Sok eszed van.

2017. jún. 12. 14:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Utolsó csak arra akartam kilyukadni,hogy sokan meggondolatlanul vállalnak be gyereket,a vakvilágba,nagy átlagba mondom.Nincs cél,majd lesz valahohy, ,,megoldjuk",de se terv se cél,csak a vakvilág minden alapot nélkülözve.

Nem mindenki,de aki következetes és céltudatos annál nyilván megfelelő időben a megfelelő helyen érkezik a gyerek.

2017. jún. 12. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!