Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladjam lenne-e egyáltalában értelme tovább próbálkozni?
Kb. 3 hete msnen írtam egy csajnak hogy megismerném.Aztán másnap már beszélgettünk is a suliba és tök jól ment minden az első héten még biliárdozni is eljött velem.De aztán valami megváltozott ha meglát van hogy nem köszön, de azelőtt mindig mosolygott meg köszönt.Ja meg ha megkérdem tőle hogy melyik szünetbe érne rá dumálni azt mondja hogy tanulnia kell+délután se ér rá amit megint csak nem értek :/ Ma rá is kérdeztem hogy kerül engem erre azt mondta hogy nem hisz el is futhatott volna....
Szal az a helyzet hogy nagyon úgy érzem hogy már nem akar engem jobban megismerni :s
Szerintetek megkérdezzem hogy akkor most tényleg nincs esélyem nála vagy csak egyszerűen ne menjek oda többet hozzá?Amúgy mennyi lenne rá az esély hogy pár nap után ő jöjjön oda hozzám?Mondjuk ezt nem hinném :/
megmondom mért nem ér rá
MERT TANUL! Tedd azt te is! HA nem akkor a végén olyan hülye leszel mint SP!
De basszus ennyit nem lehet tanulni.Azt mondta hogy jövőhéten is egész héten tanul....
Nekem úgy tűnik hogy le akar koptatni :(
lehet az is, hogy befolyásolta valami/valaki.. (akkor viszont nincs önálló véleménye, nem tud kiállni magáért)
szerintem mindenhogyan hagyd békén, és majd max ha nem bírod ki, pár nap múlva írj csak rá msnen.
És ne éld bele magad a dolgokba :)
Szerintem nem le akar koptatni max lehet hogy még nem ismert meg téged eléggé ahoz hogy komolyabb dologba kezdjen.
Ha viszont ismer téged szerintem hagyd őt általában ha a " Tanulnom kell ,, kifogást keresi akkor valószínűleg csak barátként vagy még úgy se tekint rád. :S
Próbáld elhívni sétálni, fagyizni vagy dumáld meg vele msn-en hogy te többet szeretnél :) Ha ismét tanulnia kell akkor keress másik lányt aki nem tanul annyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!