Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy kerül?
Van egy lány, megvolt az első randi. Nagyon nagyon jól sikerült, csókolózás, romantika, ölelkezés, kézfogás, érzelmes búcsú.... egyszóval egy álomrandi volt. Tényleg nem is sikerülhetett volna jobban. Erre most hiába írok neki facen (ahol megismerkedtünk) nem ír. Csak azt h fáradt. Ez még így jó is lenne, de azt jelzi neki egész nap a face hogy elérhető. Az én üzenetemet meg nem olvassa el, vagy csake lőnézetben, amit egyszerűen nem értem miért tesz.
Minden olyan jól ment és nem tudom most hova tenni a dolgokat. Tényleg csak fáradt lenne? Akkor az üzenetet miért nem olvassa el már tegnap óta?
Én 19
Ő 18
A randin beszeld meg a kovetkezo randi helyet es idopontjat!
Most meg szemelyesen keresd fel es ugy beszeljetek meg idopontot. A fosbuk a mobilnetemen alig jon be,bar ilyenkor mas elerhetoseget is megadok. Ha faradt,attol meg tud veled talalkozni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!