Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem hogy kell egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem hogy kell egy barátnő, de ha elhívásra kerül sor elmegy a kedvem?

Figyelt kérdés

Miért van ez?

Többször volt ez,már lehetett 2-3 normális barátnőm,de amikor oda kerül a sor hogy elvigyem valahova randira,elmegy a kedvem az egésztől,és azt mondogatom,hogy nem,még nem kell neked barátnő,kedved sincs ide-oda elvinni..időd sincs rá..fiatal vagy ehhez..

Aztán ott hagyom a szegény lányt,nem írok többé neki,és megint keresgélek egy csajt,és megint ez történik..lehet csak azért,mert külsőleg vonzanak,de belsőleg nem?Sokat önkielégítek mostanában..

2013. aug. 28. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyelőre vegyél magadnak egy gumi babát,az nem beszél vissza és nem kell aggódnod,hogy nem pendültök egy húron.Amúgy hány éves vagy?
2013. aug. 28. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
szedjél multivitamint, menj el sóbarlangba, mert ha már csajozni sincs energiád, az kóros tesó
2013. aug. 28. 00:15
 3/7 A kérdező kommentje:
15 leszek decemberben.
2013. aug. 28. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Szóval 14 vagy. Legközelebb ezzel kezdd!
2013. aug. 28. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Elmegy a kedved?Szerintem nem kedveled őket eléggé vagy unod a társaságukat azt nem tudom. De ez egyébként butaság hogy csak neked kell őt vinned.Ne teherként fogjál bele egy kapcsolatba együtt kezdtek bele mind a ketten kölcsönösen keresgélitek egymás társaságát. :)) egyszerűen nem értél még meg egy kapcsolatra majd idővel máshogy fogsz érezni :) L
2013. aug. 28. 00:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy elkésve... :D Majd ha találsz egy olyan lányt, akinél másképp érzed a dolgokat, tudni fogod, hogy Őt érdemes elhívni. De komolyan, 15 évesen szerintem ez teljesen normális.
2013. aug. 28. 00:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Lehet abban van a baj,hogy unom a társaságukat..de külsőre azért tetszenek..

Hát akkor nem sietem el a dolgot,majd várom a nagy "Ő"-t,akinél ez másképp lesz :)

2013. aug. 28. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!