Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, ha 21 évesen még soha nem volt barátnőm?
Mostanában rengetegen rágódok ezen, hogy mi a villám van velem. 21 éves vagyok és mivel csak pár barátom van itthon, (jóformán csak én tekintem őket annak, bár lehet beképzelem magamnak) minden kamaszkori hülyeségből kimaradtam, felnőttként meg későn kaptam észbe és kimaradtam a baráti körökből, nem hívnak sehová, csak ha én szervezek programot akkor mozdulok ki.
Egy éve elmentem egyetemre, elhatároztam, hogy ismerkedni fogok ezerrel, de nem így lett. Mivel messze van a suli itthonról, arra paráztam rá, hogy hogyan lehet fenntartani egy kapcsolatot, főleg nyáron, mikor hazamegy mindenki?
A faluban ahol lakok, nem ismerkedek, mert nincs kivel kimozdulni, haverkodni és ezzel egybekötve csajozni.
Az egyetemen lett egy számomra nagyon jó barátom, aki viszont boldog, van barátnője, vannak haverjai, teljes az élete. Örülök neki, hogy boldog, de kicsit fáj, kicsit féltékeny is vagyok rá. De hogyan lehetne ilyen boldog életem? Nagyon vágyok arra hogy szerethessek valakit, nem tartom magam csúnyának se gáznak, de elfog a szorongás mostanában, hogy 21 évesen még nem voltam senkivel, a szó egyetlen értelmében sem, sőt csók sem volt még. Nagyon le vagyok maradva, mindent megtennék hogy ez változzon, de hogyan kezdjem el? :S 21/F

légy nyitott, MAGABIZTOS!... egyetemen igen is lehet ismerkedni. miért lenne olyan nehéz? annyi ember megfordul ott, odamész egy társasághoz, mondod hogy haverokat keresel, esetleg csatlakozhatnál a beszélgetéshez? jó, ez nem biztos hogy "jó duma", csak valamit mondtam most így hirtelen. először barátokat kell keresned, akikkel el tudsz járni szórakozni, klubbokba, házi bulikba, baráti összejövetelekre, és ott már csajozni is simán tudsz majd. de egyébként suliba is lehet csajozni, csak beszélgetni, ismerkedni kell, ennyi az egész. nem nyomulásra gondolok, mert az taszíthatja a csajokat, hanem egy baráti ismerkedésre. pl az egyik órán a melletted ülő lánnyal elkezdhetnél beszélgetni valami sulis ügyről vagy akármiről. nem baj ha ez a lány nem szép, nem kell feltétlenül szépnek lennie, mert talán a barátnői azok lesznek. és ha együtt elmentek buliba, talán felszeded az egyik barátnőjét.
de ha magadba fordulsz és továbbra is zárkózott leszel, se barátaid, se barátnőd nem lesz. ezen az "állapoton" csak te változtathatsz.

menj oda valakihez, kezdj el beszélgetni aktuális dolgokról, aztán általános dolgokról, ami éppen jön. Lányoknál neked kell kezdeményezned, mert ők nem fognak. nem baj ha nem jársz szórakozóhelyekre, meccsen, buszmegállóban bárhol lehet mással beszélgetni :) mond el a keresztneved, több nem kell először. olyan helyen kezdd ahova többet jársz (kezdj el kimozdulni kicsit) vagy egyetemen, ott valószínű többször is fogtok találkozni. biztos kapsz pár kosarat, akkor is ha aranyos vagy, nem tehetnek arról, hogy nem tudnak elképzelni veled barátságot/kapcsolatot. De biztos lesz pár aranyos lány is akikkel jó lesz beszélgetni, és ők is szívesen beszélgetnek veled.
Barátokat nem tudom hogy kell szerezni, ez csak úgy jön, de ha jársz sportolni vagy órákra akkor kezdj el beszélgetni másokkal, mosolyogj másokra, ez a kettő az alapja
Ismerek valakit akinek 26 évesen volt először barátnője :D még egész időben vagy :D
Ééééértem! :D
Próbálok most legkevésbé ezen a távolságon parázni (még ha 200km is :S) , 2 évet nem várok az biztos, abba belebolondulnék és még sz@rabbul érezném magam, 24 éves koromra még gázabb lennék minden téren, önmagam szemében is. Szeptembertől új életet akarok kezdeni, állítanom kell az agyamon, de ez a szüzesség kérdés még jobban zavarba hoz ismerkedéskor, mi van ha egyből levágják rólam?
Igazából ott egyetemen járok szórakozni, most egyre több be is van tervezve, hogy belvárosi leszek. Van egy jó pár lány ismerősöm is, de majd' mindenki komoly kapcsolatban van, vagy volt ... stb. Szaktársakkal is beszélgetek, de egy ponton megakad a dolog. És rákérdezni meg összehozni egy találkozót először nagyon nehéz, nekem legalábbis.
Amúgy az órára bejárni nem olyan szép lányokkal ismerkedni, hátha szépek a barátnőik, ez rohadt jó ötlet! :D

én is így voltam pont, és 21 évesen ismertem meg a barátnőmet, ismerkedj az egyetemen, vagy ahol tudsz, ne csak lányokkal, szerezz haverokat, barátokat, ismerősöket, és akkor előbb utóbb ők is bemutatnak lányoknak, csak lesz valami.
Nem késtél le semmiről sem, de ha félénk vagy akkor muszáj csinálnod valamit mert így nem lesz semmi, a lányok nem fognak odamenni hozzád, bármilyen szar érzés is.
23f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!