Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre kevesebb olyan lány/nő, aki fel meri vállalni a natúr, sminktelen arcát?

Figyelt kérdés
Én egyre kevesebb ilyet ismerek. Párkapcsoalatban élő ismerős lányt elmondása szerint még nem látta a barátja smink nélkül.

2017. jún. 8. 09:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

1. mert van, akinek annyira csúnya az arca, hogy nélküle bányarém - bár ez esetben inkább foglalkozni kéne az arcbőrrel, kezelni, nem bevakolni, mert csak rosszabb lesz

2. van, aki nem látja szépnek magát, és inkább mindig sminkel - őneki nem ártana némi önbizalmat magára kaparni

3. akad, akinek elvárás - pl. vendéglátóiparban sok helyen megkövetelik a sminket

És vagyunk mi, akik nem sminkelünk, vagy csak alig. Én maximum valami esküvőre teszek fel egy minimál szemhéjpúdert, vagy pár hétig, mikor épp kedvem van, de egyébként sohasem.

Az arcom tiszta, félévente egy pattanás a maximum, szóval nincs mit rejtegetni.

A szemem alatt van egyedül karika, amit viszont ezer kiló alapozó és korrektor sem tüntet el úgyhogy mindegy.

A párom már így ismert meg, smink nélkül szeretett belém és az a furcsa neki, ha néhanapján lát rajtam valamit. :)

28n

2017. jún. 9. 11:05
 22/22 A kérdező kommentje:

Ja igen, én is nevettem már fel, mikor egy srác kitett egy csajról egy képet, h ő az esete, mert nem sminkel, mégis gyönyörű, természetes, stb.

Közben meg melírozott haja volt, meg úgy tisztességesen kisminkelve vagy 10 termékkel, csak nem lilában-zöldben pompázott, hanem földszínekben. Ééééééés nem hitte el a srác :DD

2017. jún. 10. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!