Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre kevesebb olyan lány/nő, aki fel meri vállalni a natúr, sminktelen arcát?

Figyelt kérdés
Én egyre kevesebb ilyet ismerek. Párkapcsoalatban élő ismerős lányt elmondása szerint még nem látta a barátja smink nélkül.

2017. jún. 8. 09:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én minimálisan sminkelek, de azért mert anélkül betegesen fehér a bőröm, el sem tudok pirulni, inkább falfehérré válok. Próbáltam a hajszínemmel ezt kompenzálni, de akármilyen árnyalatú a hajam, sápadt vagyok, azt hiszik beteg vagyok.
2017. jún. 8. 10:13
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Aki azt mondja, hogy a férfiak miatt muszáj az badarságot beszél. A magazin, a plakát meg a filmek miatt kenik igazából, esetleg csak a férfiakkal magyarázzák. A média veszi rá őket, hogy kenni kell, mert így lesznek szépek és nem a férfiak. Ha nem kennék magukat a férfiak akkor sem kódorognának nő meg punci nélkül.
2017. jún. 8. 10:20
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

A legtöbb pasinak fogalma sincs róla,hogy a barátnője vagy a lány az utcán ki van -e sminkelve vagy nem.Egy natúr sminkre simán hiszik azt,hogy az no makeup..Amikor a tényleg no makeupban a lány arcbőre sokkal csúnyább, lehet szemöldöke is hiányos, szempillái szőkék naturan...Stb

A másik dolog meg a facebookos nő gyalázó posztok, amiben betesznek egy smink előtti és utáni képet egy nőről, és hogy ezért vidd uszodába az első randin!

Az ilyen is eléggé rombolja a nők önbizalmát..

Meg hogy úgy látják,hogy csak annak van sikere, aki sminkel. Hiába mondja egy pasi,hogy neki nem kell vakolat, ha az olyan nő után fordul után és az tetszik neki.

Btw szerintem nem akkora gond smink nélkül lenni, én is szoktam alkalmanként úgy lenni.De mivel elég csúnya a bőröm(nem a sminkelés miatt), ezért szeretem legalább ha egy cc krém van rajta.

2017. jún. 8. 10:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert a média ezt sulykolja beléjük, hogy akkor tetszenek a férfiaknak, ha sminkelnek, és sajnos vannak olyan férfiak, akik már tényleg rá sem bírnak nézni egy olyan nőre, akin egy ecsetvonás sincs.

Én fel merem vállalni a sminktelen arcomat a barátom előtt is, amúgy sem szoktam művelni nagy csodát, ha sminkelek.

A szemeimet dicséri sokszor úgy, hogy nincs is kifestve.

Az a nő, aki nem vállalja fel az arcát smink nélkül erősen önbizalomhiányos, és lehet ehhez hozzáadnak a külső visszajelzések, amik szerintem egyáltalán nem jogosak!

Nincs makulátlan bőrű nő, se férfi.

2017. jún. 8. 10:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"A magazin, a plakát meg a filmek miatt kenik igazából, esetleg csak a férfiakkal magyarázzák. A média veszi rá őket, hogy kenni kell, mert így lesznek szépek és nem a férfiak."

A férfiak is ugyanazzal a médiával találkoznak, ahol ez meg az a színésznő milyen "természetes szépség" (kiretusálva, "natúr" sminkben), és elhiszik, hogy amit látnak, az a valóság, hogy egy szép nő tényleg ilyen, egy átlag Marcsit meg észre sem vesznek sminkeletlen arccal, mert azt már csúnyának látják.

2017. jún. 8. 10:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én rendszeresen járok smink nélkül dolgozni, meg egyéb helyekre. Kifejezetten jó sminket tudok csinálni, mindig dicsérik, mert természetes, mégis rendkívül előnyös sminket tudok magamra varázsolni, nincs ég és föld a különbség- hatása, de őszintén, nekem nincs hozzá kedvem minden áldott nap.

És az a szörnyű helyzet, hogy smink nélkül még soha (soha egyetlen egyszer sem!!!!!) néztek meg az utcán, nem szólítottak meg, semmi. A natúr fejemet teljességgel lesz..rják. Ha csak egy kicsit kihúzom a szemem, már érezhető a különbség, megnéznek, végigmérnek, oda mosolyognak, stb.

Szerintem a férfiaknak nem kell a természetesség, csak akkor, ha úgy néz ki, mintha sminkelt külső lenne. :D De én ettől függetlenül nem szégyellem a natúr fejem, mivel a bőröm szép, elég nagy ajkaim is vannak, csak egy kicsit beesettek a szemeim. Ezen szoktam segíteni, hogy nagyobbnak és szebbnek tűnjön, kiemeljem.

2017. jún. 8. 10:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Eddig sem sminkeltem, ezután sem fogok.
2017. jún. 8. 11:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális párkapcsolatban szerintem nem létezik, hogy sosem látja valaki smink nélkül a párját. Max addig míg csak randizgatnak. Én is sminkelek általában, de otthon nem mindg vagy strandra, uszodába stb. Ez szerintem nem arról szól, hogy fel meri e magát vállalni valaki. A legtöbb nő jobbam érzi magát sminkelve, csinos ruhába stb. A hajamat sem azért festetem mert nem merem felvállalni a hajszínek, egyszerűen csak nem tetszik. Nem nézem le, vagy ítélem el azt, aki smink nélkül jár -kel, ha ő így tetszik magának akkor jó.
2017. jún. 8. 11:54
 19/22 anonim ***** válasza:

Azert, mert a kovetkezo meg kiirja azt a kerdest, hogy "miert olyan igenytelenek a mai nok/anyukak, hogy smink nelkul mwnnek ki az utcara"...viccen kivul tenyleg volt egy ilyen kerdes egy notol nehany hete.

Én se sminkelek, max neha vekony alapozo. Akinek smink nelkul igenytelennek hatok, hat igy jart :-)

2017. jún. 8. 12:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

19, pontosan, sajnos.

Meg felrak egy átlag lány egy sminkeletlen képet magáról, és akkor jön rá a sok válasz, hogy igénytelen, mert van rajta pattanás, ronda a bőre, hiányos a szemöldöke, szemöldökceruzáról nem hallott-e még, túl világosak a szempillái, betegnek tűnik.

De lassanként már olyan is volt, hogy egy modell instagramjáról leszedtek egy képet, amin nem volt rajta smink, és fújta a göndör haját a szél... és erre bírja egy pasas, hogy undorító, igénytelen, mert kócos (nyilván, Einstein, ha egy természetes göndör hajat fúj a szél, az nem fog úgy kinézni, mint a szélgéppel fújt samponreklámos csaj), de amúgy ő csak a természetest szereti. Erre belinkeltek neki egy olyan képet, hogy "ez jobb lenne szerinted?", amin egy ismerhetően magyar, felpumpált mellű Playmate volt szanaszét szolizva, és annyi volt max., hogy natúrabb smink volt rajta - látható volt a barna szemhéjpúder, rúzs - , nem füstös szem, és erre írja, hogy "hmmmm... na igen, ez egy igényes TERMÉSZETES SZÉPSÉG".

De a párom is olyan, hogy azt mondja, neki a sminkmentesség jön be, aztán azt mondta, úgy emlékszik, hogy a 2. randinkon smink nélkül voltam, és az milyen szimpatikus, az 1. randin meg túl sok volt a smink... hahahaha. Volt rajtam minden, alapozó, pirosító, korrektor, szemfesték, spirál... csak az első randin zöld szemhéjpúder volt rajtam, a másodikon pezsgőszínű.

Ennyire el vannak tájolva a férfiak. A nők meg azt látják, hogy a kikent csajok mellett labdába sem rúghatnak, mert már rögtön jön, hogy ronda vagy, igénytelen, nem ápolod az arcod...

2017. jún. 8. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!