Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Miért csinálja ezt a barátom?
Családomon belül lesz egy esküvő, amire engem meghívtak a barátomat nem. A barátom kényszerít arra, hogy mondjam azt, hogy nem megyek nélküle.
20L
Azért egy 2 éve teperő pasit tényleg meghívhattak volna...
Én is azt hittem, hogy max pár hete ismered.
A rokonaid faxkalapok akkor. A hapsidnak meg mondd meg, hogy "ha szeretsz, nem zsarolsz érzelmileg". Neked meg csak azt mondom, hogy két év után azért illene kiállnod mellette.
30/f
Beszélj a rokonaiddal. Kérdezz rá, hogy akkor ő vele most mi van?
Másfelől, az hogy a barátod kényszerít, az nem jó. Max nem esik rosszul neki és megkér, hogy így te se menj. Az teljesen normális és így igaza is lenne.
A "ha szeretsz lemondod" csak akkor lenne kényszer, ha nem ez lenne a default.
Egy kétéves kapcsolatnál meg bizony az már "alap", hogy családi összejövetelre a párjával együtt menjen az ember.
Szóval a barátodnak tökéletesen igaza van. Ha nem értesz vele egyet, akkor ez a két év biza nem ért egy kalap ... semmit, na!
Én biztos, hogy rákérdeznék a "meghívónál" a pontos okra. Ha a partnerem csak véletlenül maradt le, akkor no problem. Ha szándékosan, akkor khmm.... ennek az eseménynek sajnos nélkülem kell lezajlania.
(Magyarul: bsszák meg magukat, oszt jónapot!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!