Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelt kérdés

Családomon belül lesz egy esküvő, amire engem meghívtak a barátomat nem. A barátom kényszerít arra, hogy mondjam azt, hogy nem megyek nélküle.

20L

2017. jún. 7. 21:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
De tuskó rokonaid vannak...
2017. jún. 7. 22:16
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Azért egy 2 éve teperő pasit tényleg meghívhattak volna...

Én is azt hittem, hogy max pár hete ismered.

2017. jún. 7. 22:22
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

A rokonaid faxkalapok akkor. A hapsidnak meg mondd meg, hogy "ha szeretsz, nem zsarolsz érzelmileg". Neked meg csak azt mondom, hogy két év után azért illene kiállnod mellette.

30/f

2017. jún. 7. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Az nem lehet, hogy a rokonaid nagyon jól ismerik már a barátodat és pont azért nem akarják ott látbi? Aki a párját zsarolja, az ki tudja mire képes még?!
2017. jún. 7. 22:23
 15/19 anonim ***** válasza:
61%
Az nem lehet, hogy a rokonaid nagyon jól ismerik már a barátodat és pont azért nem akarják ott látni? Aki a párját zsarolja, az ki tudja mire képes még?!
2017. jún. 7. 22:24
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

Beszélj a rokonaiddal. Kérdezz rá, hogy akkor ő vele most mi van?

Másfelől, az hogy a barátod kényszerít, az nem jó. Max nem esik rosszul neki és megkér, hogy így te se menj. Az teljesen normális és így igaza is lenne.

2017. jún. 7. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

A "ha szeretsz lemondod" csak akkor lenne kényszer, ha nem ez lenne a default.

Egy kétéves kapcsolatnál meg bizony az már "alap", hogy családi összejövetelre a párjával együtt menjen az ember.

Szóval a barátodnak tökéletesen igaza van. Ha nem értesz vele egyet, akkor ez a két év biza nem ért egy kalap ... semmit, na!

Én biztos, hogy rákérdeznék a "meghívónál" a pontos okra. Ha a partnerem csak véletlenül maradt le, akkor no problem. Ha szándékosan, akkor khmm.... ennek az eseménynek sajnos nélkülem kell lezajlania.

(Magyarul: bsszák meg magukat, oszt jónapot!)

2017. jún. 8. 00:51
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
A rokonaidtól ritka nagy bunkóság, hogy nem hívták meg. Viszont az is gáz, amit ő mondott, és hogy zsarolni próbál. Ha az én rokonaimról lenne szó, megmondanám, hogy fordított esetben majd esetleg ti is csak a pár egyik tagját fogjátok meghívni.
2017. jún. 8. 05:29
 19/19 anonim ***** válasza:
9%
Azt hívnak meg, akit akarnak. Nem ők tehetnek, hogy csak párban képesek mozdulni a prolik.
2017. jún. 8. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!