Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom gyakran rákeres az exére, kb heti szinten. Mindig látom az előzményekben. Szerintetek felhozhatom, vagy ez nem probléma?
érdekli mi van vele.szerintem ne érdekeljen, veled van, téged szeret.
de nyilván nem tudta 100%ig elengedni a múltat. remélhetőleg idővel ritkulni, nem fog annyit utána keresgélni.
én az exemre szakítás után naponta rákerestem. idővel ritkult, kb heti szintre.
még most is pár havonta rákeresek, pedig már 4 éve nem vagyunk együtt. érdekel mi van vele, van -e valakije, merre dolgozik ,mennyit változott.
attól még nem érzek iránta semmit
Csak megerősíthetem, amit az előttem szólók mondtak: nincs ezzel gond.
Én is rá-ránézek olyan emberekre, akikkel már nem vagyunk "ismerősök". Egyéb semmi.
Igen ez gáz.
Ennyi idő után sem tudott a barátod túllépni az exén (tök mindegy, mi az ok, hogy még vonzódik hozzá, vagy haragszik rá már). Ez a párodról szól, az ex valószínűleg rég továbblépést a párod viszont így vagy úgy, de nem dolgozta fel azt a szakítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!