Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy azért nem jöttetek össze valakivel, mert nem akartad, hogy az ismerőseid húzzanak, cukkoljanak vele, mert nem olyan szép?

Figyelt kérdés

Én se vagyok egy szépség,mégis ha már megemlítem,hogy tetszik egy lány,aki nem csodaszép,mindenki csodálkozik és húzza a száját,hogy miért ő tetszik nekem.

16 vagyok

2010. máj. 18. 11:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hasonló cipőben járok,de engem nem érdekel hogy ki mit mondd,hogy neki nem tetszik. Milyen lenne már ha mindenkinek ugyanaz a lány tetszene?=] Különbözünk, az ízlésünk is különbözik..ne törődj azzal hogy más mit mondd/gondol. Az a lényeg hogy neked tetsszen !!!!!!
2010. máj. 20. 15:41
 12/13 anonim ***** válasza:

legyen bőr a képeden!

ÉS úristen...LÉGY FÉRFI!!!

én csaj vagyok és annyi bőr van a képemen...ez most rossz tulajdonságnak hangzik,de hidd el,nem az!!!

ha nem szégyelled magad,akkor mások is érezni fogják ezt rajtad!!úgyhogy hajrááá!!

2010. máj. 20. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:

sz_rd le !

ne adj mások véleményére ha tetszik tetszik ez csakis a te dolgod. ne szalassz el egy szimpatikus csajt a haverjaid hülyesége miatt.

2010. máj. 20. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!