Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy azért nem jöttetek össze valakivel, mert nem akartad, hogy az ismerőseid húzzanak, cukkoljanak vele, mert nem olyan szép?

Figyelt kérdés

Én se vagyok egy szépség,mégis ha már megemlítem,hogy tetszik egy lány,aki nem csodaszép,mindenki csodálkozik és húzza a száját,hogy miért ő tetszik nekem.

16 vagyok

2010. máj. 18. 11:32
1 2
 1/13 nielindi ***** válasza:
majd kinövöd joesetben, h azzal foglalkozz, h mit gondolnak mások.
2010. máj. 18. 11:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A lányok szoktak adni jobban a mások véleményére, mint a sajátjukéra, nem a pasik. Ehhez tartsd magad! Légy FÉRFI!!! :(
2010. máj. 18. 11:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szard le, hogy mit gondolnak mások. Nem tartozol senkinek elszámolnivalóval. Meg amúgyis minden csoda három napig tart. :)
2010. máj. 18. 11:41
 4/13 anonim ***** válasza:

így van, megcseszed, légy férfi, és ha neked tetszik, akkor meg mi a frászt számít az h másnak nem tetszik ? nem az alényeg h neked izgató legyen és bejöjjön minden értelemben?

azaz nem is értem a kérdést .. miért fontosabb más véleménye ha neked meg tökre oké ??

2010. máj. 18. 11:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Ebben az életkorban a pasik egy csoportja egy falka. Megvan szabva a csoport szerint, hogy ki a jó nő és ki nem. A falka alacsonyabb rendű tagjai nem mernek nem jónő kategóriás lányokra vágyni mert kiröhögik őket a többiek, pedig egyáltalán nem biztos, hogy a röhögők között nincs akinek szintén tetszik ez a lány, csak nem mert lépni épp a falka miatt. Javaslom, hogy tojj rá, mit gondol a falka, csöpögtessék csak a nyálukat Kinga után a Barátok köztből te meg legyél boldog a hús-vér barátnőddel és ettől még nőhetsz is a többiek szemében. Aztán majd azon se lepődj meg, amikor felbukkannak a vetélytársak a te "nem olyan szép" barátnőd körül mert a pasiknak mindig az kell, aki a másiknak..de ezt amúgy ki fogjátok nőni, te kinőheted már most, ha elég tökös vagy. hajrá! 20l
2010. máj. 18. 12:01
 6/13 anonim ***** válasza:
mármint a falkás kategorizálást növitek ki..ezt más barátnőjén verekedést sajnos nem..
2010. máj. 18. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Légy büszke, hogy nem vagy felszínes.
2010. máj. 18. 12:08
 8/13 anonim ***** válasza:
és majd engedélyt fogsz kérni a barátaidtól, hogy megdughasd a csajod?...nevetséges vagy....nem kell adni mások véleményére, mert minden ember más...
2010. máj. 18. 12:34
 9/13 anonim ***** válasza:
47%
sztem hallgass a spanjaidra, nem véletlenül húznak le egy csajt...
2010. máj. 18. 12:39
 10/13 anonim válasza:
Szerintem ne azzal törődj hogy nekik nem tetszik legalább nem kell mással harcolnod érte és ha te is tetszel neki akkor egyszerű a helyzet...
2010. máj. 18. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!