Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hozzá tudsz szokni a párod büdijéhez mikor utána
mész wc-re?
Akármilyen fura is, mi hozzászoktunk, sőt, néha egymás jelenlétében sem zavartatjuk magunkat...Az egyik végzi a dolgát, a másik fogat mos. De mi szerintem millióból 1 vagyunk :D
2017. jún. 6. 19:00
Ha meg kell beszélni valamit,és sürgős akkor simán leülök mellé a kád szélére közben. Nem kell szeretni,de őt szeretem ezért nem is kifejezetten zavar. meg jókat főzök,nem büdös annyira,hogy elhányjam magam és elmeneküljek.
2017. jún. 6. 19:04
Még a gyerekeim büdijét se bírom, öklendezek tőle. Most azért mert szeretem őket, nem lesz rózsaillatú.
2017. jún. 6. 19:23
Engem nem zavar. Férjemet sem. Mi a másik egy (kettő) vagyunk a millióból kb. Még dumálunk is közben egymással.
Nekem az ürítés olyan természetes, mint a többi napi tevékenység. Ez van
2017. jún. 6. 21:09
Miért kéne hozzászokni? Létezik ablak, meg légfrissítő.
Ha meg kicsit érződik még, akkor meg ez van. Nyilván nem rózsaillat, de egyikünk belső szervei se oszlanak, úgyhogy nem kibírhatatlan.
2017. jún. 6. 23:22
Jézusom, ez a legnagyobb gondod? Maradj egyedülálló, ilyen egyszerű. Te az a tipikus ember vagy, aki még a sz-rást is besöpörné a szőnyeg alá, mert ő csillámot fingik és amúgy is tökéletes.
2017. jún. 7. 06:30
Mi mosolygunk az ilyesmin. Volt mar h bent voltunk a furdoszobaban egymasnal amikor a masik pl pisilt. Ugyh egy kis kakaszag ha ugy van nem vag foldhoz minket :)
2017. jún. 7. 22:08
Most miért lettem lepontozva? Elég régóta ismerem már,és vagyunk együtt ahhoz,hogy ne zavarjon,ha sz***rik. Én is szoktam. Őt se zavarja. Sőt,fingani is szoktunk,és fogta a hajam amikor hánytam.
2017. jún. 8. 12:28
Utolsó, engem is lepontoztak. Szerintem irigyek...holott ez is egy jele annak, hogy milyen szinten van a kapcsolat. :) Szerintem itt olyan emberek írogatnak, akik pánikrohamot kapnak ha véletlen kiszalad egy puki vagy büfi a párjuk előtt. :)
2017. jún. 8. 19:08
én a gagyi illatosítóktól vagyok rosszul, nem a szarszagtól.
egyébként valaki említette itt a gyerekeket. nem gyakran fordul elő, de tegnap pont egy kisgyerek után mentem pisilni. egyáltalán nem volt olyan átütő az utóhatás, mint a felnőtteké. vagy ő kivétel, nem tudom :)
én amúgy max tiszteletből nem megyek rögtön a kedvesem után a mosdóba, ha valami dolgom van, ne érezze kellemetlenül magát. amúgy elmegy, semmi különös.
2017. jún. 8. 19:56
Kapcsolódó kérdések: