Ha függönyt szeretnél venni a nappaliba ( Bp-en), akkor bemész egy boltba és megveszed, ami ott tetszik vagy több boltba mész el, körülnézel és utána döntesz és elmész megvenni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 18:13
1/3 anonim válasza:
Ha van előre elképzelésem arról, hogy mi az, amit akarok, akkor addig járok boltról boltra, míg meg ne kapom. Ha semmi elképzelésem nincs, akkor addig járok boltról boltra, míg meg nem találom, ami tetszik és utána sorra járom újra a boltokat, hogy hol a legkedvezőbb az ára és ott veszem meg (mint amikor a piacon végiggusztálom a kínálatot előbb.
2/3 anonim válasza:
+ nézegetem a reklámújságokat, mert szoktak benne lenni függönyök is, így nagyjából képben vagyok mi a kínálat. (OBI, Praktiker, Bauhaus)
De egyébként tényleg sok talpalást igényel. Először csak nézelődöm, közben kitalálom mi lenne az igazi, mi lenne a nekem tetsző. Aztán pedig célirányosan keresem, hogy a megálmodott hol a legkedvezőbb árú.
3/3 anonim válasza:
Vannak függöny szaküzletek (pl. Keletinél), ahol azért kultúráltabb válszték van, mint a barkácsáruházakban. Diego is elég jó. Sok helyen meg is varrják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!