Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek ha észrevennétek, hogy a barátotoknak feláll az egyik barátnőtökre?
Mondjuk már többször is elejtett volna olyan megjegyzéseket, hogy xy milyen csinos, de csak kedvességből. Aztán egy összejövetelen egymással beszélgetnek kettesben 10-15 percig a lány csinosan van felöltözve kicsit kirakta a melleit, feszülős naci stb. És mikor odaültök a lány elmegy pisilni ti meg észreveszitek, hogy a barátotoknak keményen áll, mint a cövek. Mondaná, hogy nem a barátnőtökre állt fel hanem csak úgy, nem tehet róla néha csak úgy feláll.
Ti mit tennétek? Ez nagyon gáz?
előző kapcsolataimból okulva, kidobnám az első olyan megjegyzésnél, ahol más nőt csinosnak vagy szexinek/szépnek mond. innentől számomra nincs értelme egy kapcsolatnak.
szerintem ez gáz.
Hát a férfiak többségében beindulhat a biológia egy csinos idegen lány láttán is. Így hogy beszélgettek, meg minden így kicsit közelségesebb a helyzet, de szerintem még nem fejet leüvöltő a "baj".
Lehet hogy amúgy is olyan hangulatban van és ez a szituáció kihozta belőle még jobban a vágyat. Szerintem nem probléma, hiszen ha fel is izgul veled vezeti le, nem azzal a lánnyal. Meg a férfiak kicsit máshogy működnek. Érzelem nélkül is megkívánnak lányokat csak random a látványuk alapján. A nőknek általában több kell, bár lehet ott se mindig.
Nekem ez nem fáj, de lehet más lányok másképp reagálják le. Szerintem női személyiségfüggő és az sem mindegy milyen a párkapcsolat.
Lehet velem van a baj, de az ilyenek ha esetleg történnek nem zavarnak, nincs belőle baj. Inkább örül ő is, hogy nem kell ezeket titkolnia és félnie a reakciómtól. ...
ha feláll, akkor feláll, nem ölném magam a Dunába
addig örülök, amíg fel tud állni neki
Nálam ez nem fér bele. Akárhogy is van vagy nincs felöltözve akármilyen csinos nő, egy férfi, aki igazán szeret, nem szabad hogy eljusson addig, hogy áll neki mint a cövek. Már ott sántít a dolog, hogy bókolgat a másik nőnek. Megbízhatatlan, elcsábítható, csalfa férfi benyomását kelti, össze se jönnék ilyennel.
25/N
Aki itt elítéli a férfit azért mert külső tulajdonságai miatt tetszik neki rajta kívül másik nő is, attól megkérdezném hogy mikor nyert utoljára szépségversenyt, volt bármilyen magazin címlapján?
Vele vagyok, szeretem, nem csalnám meg, de nem biztos ő a legszebb.
Kérdésre válaszolva az azért fura hogy ennyire beindult. Mint ahogy szerintem nem elítélhető hogy bejön neki a lány, az, hogy ennyire beinduljon tőle elgondolkodtató. Talán van valami fétis a háttérben, én másra nem tudok gondolni.
22/f
Annak a sok nagyon hülyének aki lepontozott:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
#18 A helyzet kicsit más, mert a kérdező szerint konkrétabban kötődik a lányhoz mint egy szimpla tetszési vonzalom.
Ha csak szimplán feláll valakire egy férfinak miközben egy csodás kapcsolatban él amit szeret is, azzal nincs probléma, mivel nem azzal a lánnyal fog ágyba bújni, hanem azzal akit szeret, hiszen hűséges.
Szóval az ilyen nekem nem esne rosszul, mert tudnám, hogy nem a lány személyisége tetszik neki, nem szerelmes belé, csak külsőre csinosnak tartja ahhoz eléggé, hogy ez lent megmozdítsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!