Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is rosszul esne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne, ha észrevennétek, hogy az új párotok mobil névjegyzékébe úgy lennétek beírva, hogy "kis fi*gos"?

Figyelt kérdés

Szakítanátok emiatt?

21l

2016. nov. 23. 09:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
xDDDDDD
2016. nov. 23. 09:19
 2/17 anonim ***** válasza:
Mivel érdemelted ki?! :D Egyébként kérd meg, hogy nevezzen át, mert kellemetlenül érzed magad ettől.
2016. nov. 23. 09:29
 3/17 A kérdező kommentje:
Ki vagyok akadva, szerintem nem is szerelmes. :(. Egy szerelmes férfi nem ír ilyet.
2016. nov. 23. 09:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondoltad, hogy szerelmes egy kis fingosba? Volt valami jele?
2016. nov. 23. 09:39
 5/17 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta, hogy szeret.
2016. nov. 23. 09:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

:-D

Biztos lájkolta a púzódat,ezért kaptad ezt a nevet!

2016. nov. 23. 09:49
 7/17 anonim ***** válasza:
46%
Attól, hogy ilyet ír, még lehet szerelmes. De neked nyilván semmi humorérzéked. :D
2016. nov. 23. 09:58
 8/17 anonim ***** válasza:
48%

Az én páromnak a haverja nője, úgy volt beirva a telefonjába, hogy "Csúcsos" mert hogy csúcsos volt a segge......... a haverja nője...... szerinted? :/

Hozzáteszem az a segg nem csúcsos volt, hanem egy 150 centis zömök csaj széles tepsisegge... Na de ez is olyan szemöldökráncolós dolog, de nyilván másabb mint a te helyzeted...

Biztos fingottál előtte, vagy álmodba sikerült egy szépet odadurrants, mikor nem tudod kontrollálni magad. Tök természetes dolog, egy normális kapcsolatban ez max vicces, de nem úgy, hogy ÍGY leszel gúny tárgya a szemében, ahogy beírt a telefonba. Elég kretén dolog :)

2016. nov. 23. 10:01
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem szoktam "olyat" tenni. Illetlenségnek tartom, nem is értem, hogy lehet párhuzamot verni én és a f*ng közé.
2016. nov. 23. 10:19
 10/17 anonim ***** válasza:
33%
Aztak..rva, ezen tényleg képes valaki megsértődni? Beszarás. Ne legyél ennyire hisztis, kérdező, pláne ne kombinálj ilyen piti hülyeségek miatt. Bár ha ilyen miatt szakítanál, akkor tedd meg, jobban jár szegény srác, neked meg nyilván nem való párkapcsolat, amíg ilyen dedós vagy.
2016. nov. 23. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!