Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is rosszul esne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne, ha észrevennétek, hogy az új párotok mobil névjegyzékébe úgy lennétek beírva, hogy "kis fi*gos"?

Figyelt kérdés

Szakítanátok emiatt?

21l

2016. nov. 23. 09:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ez nem humorérzék kérdése, elég gáz így elnevezni valakit. Senkit sem írnék be így, főleg a páromat nem. Nekem ez jelzésértékű lenne a "párom" szerelmének megítélését illetően...
2016. nov. 23. 10:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy az itteni hímfalka úgyis bevédi a "munkatársukat", ezt a jómadarat. Mit is képzeltem? :D
2016. nov. 23. 11:21
 13/17 anonim ***** válasza:
42%
Jó, jó, elég gáz a pasid, de mi a francért csillagoztad ki a fing szót?? Ez is gyerekes.
2016. nov. 23. 11:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Mert tartottam tőle, hogy fenn akad (nem a f*ng) a trágárság szűrőn. Ezen egyszerű oknál fogva.
2016. nov. 23. 11:37
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
12es kommentre reagálva, 10. válaszoló vagyok és felnőtt nő. Ettől függetlenül még mindig azt gondolom, hogy ez egy óvodás hiszti a semmin.
2016. nov. 23. 12:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, aki így nevezi a barátnőjét, az egészen véletlenül nem pont úgy viselkedik mint egy óvodás? Amúgy te tudod irányítani azt, hogy mit találsz viccesnek és mit sértőnek? Lehet velem van a baj, de én pl nem. Hisztizni nem kell, de ha valakinek nem tetszik valami, akkor azon nem fog tudni változtatni.
2016. nov. 23. 17:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, aki így nevezi a barátnőjét, az egészen véletlenül nem pont úgy viselkedik mint egy óvodás? - De, óvodás szint ez is, de az is, amit a kérdező képvisel - pitiáner hülyeség miatt már szakítana és egyből olyan messzemenő következtetéseket von le egy gagyi poénból, hogy a párja nem szereti őt. Ez igenis sokkal gázabb, mint egy béna, buta poén.

Amúgy te tudod irányítani azt, hogy mit találsz viccesnek és mit sértőnek? - Azt, hogy mit találok vicecsnek, nem tudom irányítani, humorérzék kérdése. Ezt a poént sem találom viccesnek egyáltalán. De azt tudom-e irányítani, hogy mit találok sértőnek? Erre a válasz az, hogy természetesen igen, tudok mérlegelni és képes vagyok logikusan végiggondolni, mi az, ami valóban tiszteletlenség és olyan fajsúlyú dolog, amit magamra vehetnék és mi az, ami egy jelentéktelen marhaság vagy rosszul elsült poén, aminek el se kellene érnie az ingerküszöböm. Hozzáállás és döntés kérdése. Akkor tudnám jogosnak venni a kérdező felháborodását, ha valami valóban sértő név alatt szerepelne (pl. büdösrbanc vagy hasonlók), de ez így egész egyszerűen nevetséges, vihar a biliben.

2016. nov. 23. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!