Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne, ha észrevennétek, hogy az új párotok mobil névjegyzékébe úgy lennétek beírva, hogy "kis fi*gos"?
Szakítanátok emiatt?
21l
Utolsó, aki így nevezi a barátnőjét, az egészen véletlenül nem pont úgy viselkedik mint egy óvodás? - De, óvodás szint ez is, de az is, amit a kérdező képvisel - pitiáner hülyeség miatt már szakítana és egyből olyan messzemenő következtetéseket von le egy gagyi poénból, hogy a párja nem szereti őt. Ez igenis sokkal gázabb, mint egy béna, buta poén.
Amúgy te tudod irányítani azt, hogy mit találsz viccesnek és mit sértőnek? - Azt, hogy mit találok vicecsnek, nem tudom irányítani, humorérzék kérdése. Ezt a poént sem találom viccesnek egyáltalán. De azt tudom-e irányítani, hogy mit találok sértőnek? Erre a válasz az, hogy természetesen igen, tudok mérlegelni és képes vagyok logikusan végiggondolni, mi az, ami valóban tiszteletlenség és olyan fajsúlyú dolog, amit magamra vehetnék és mi az, ami egy jelentéktelen marhaság vagy rosszul elsült poén, aminek el se kellene érnie az ingerküszöböm. Hozzáállás és döntés kérdése. Akkor tudnám jogosnak venni a kérdező felháborodását, ha valami valóban sértő név alatt szerepelne (pl. büdösrbanc vagy hasonlók), de ez így egész egyszerűen nevetséges, vihar a biliben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!