Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet miért zavarja ha a barátaimmal iszogatok? 19/F
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már 9 hónapja vagyunk együtt. nagyon jól megvagyunk, de egyszerüen már régóta fenn ál a probléma, ami az, hogy nagyon roszul érzi magát sőt már szakitani akar az miatt mert, én a barátaimmal( kb hetente 2-3 alkalommal) iszogatok. nem alkoholizásásról van szó, csak 1-2 sör, és csak dumálgatunk csajok nélkül teljesen.2017. jún. 4. 20:46
21/23 anonim válasza:
Miért lenne a hiba a barátnő készülékében? Vagy akár a kérdezőében? Mások az igényeik. Heti két nap 20 éves nőként nekem sem lenne elég. Az meg nem zavarna ha heti 2-3 napot találkozna a barátaival, de az igen hogy gyakorlatilag heti 2-3 napot sörözik. Ez olyan alpári-az én szememben legalábbis. Nem illetek össze és ezért az egyik fél mindig szenvedni fog. Ez jelen esetben ő.
22/23 anonim válasza:
Kedves utolsó! A heti két nap azért van, amit a kérdező is írt, miszerint ez távkapcsolat. A sörözés meg mióta alpári? Ne részegre aljasodó sörözést képzelj el, ha megisznak 1-2 sört, mellette pedig beszélgetnek.
Egyébként abban igazad van, hogy eltérő igényekkel sajnos nem tartható fenn hosszútávon egy kapcsolat, vagy csak sok szenvedés árán.
23/23 anonim válasza:
Igen, távkapcsolat, de azt írja, hogy bár hiányzik néha de sokszor úgy érzi, egy kis tér is kell, hogy még többet találkozzanak. Ez az én olvasatomban azt jelenti hogy a heti kettő éppen lehetne heti 3 is, netán 4 ha a kérdező nem a haverokkal sörözne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!